Antena Meniu Search
x

Au apărut PRIMELE IMAGINI cu atacul de la Notre Dame! Momentul în care un poliţist este lovit cu CIOCANUL ÎN CAP, surprins de camere (VIDEO)

Atacul comis de un bărbat, marţi, în faţa catedralei Notre-Dame a fost surprins de camerele de supraveghere.

Atacul comis de un bărbat, marţi, în faţa catedralei Notre-Dame a fost surprins de camerele de supraveghere.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Marţi după-amiază, un ofiţer a tras mai multe focuri de armă în direcţia unui suspect, după ce acesta din urmă l-a atacat cu un ciocan în zona centrală a metropolei Paris.

Pe acelaşi subiect

Atacatorul a fost împuşcat în piept de către poliţişti şi evacuat imediat cu o ambulanţă din piaţa Notre-Dame.

Martorii susţin că incidentul a început la scurt timp după ora locală 16.00 (17.00 ora României), când un individ a început să fluture în aer un ciocan şi să-i ameninţe pe trecători. Ulterior, acesta s-a îndreptat spre doi ofiţeri staţionaţi în faţa sediului poliţiei din piaţa Notre-Dane. 

Un jurnalist susţine că a auzit cel puţin două focuri de armă, înainte ca mulţimea să intre în panică şi să înceapă evacuarea pieţei. Alţi martori susţin că poliţiştii au tras cel puţin zece gloanţe.

Autorităţile pariziene au ridicat bariere de securitate şi au evacuat întreaga piaţă Notre-Dame.

Aproximativ 900 de persoane au rămas baricadate în catedrala Notre-Dame, iar autorităţile franceze încearcă să asigure securitatea în zonă înainte de a începe evacuarea persoanelor blocate în renumita catedrală din Paris. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Au apărut PRIMELE IMAGINI cu atacul de la Notre Dame! Momentul în care un poliţist este lovit cu CIOCANUL ÎN CAP, surprins de camere (VIDEO)