Antena Meniu Search
x

Au apărut PRIMELE IMAGINI cu atacatorul de la Notre Dame! Atenţie, IMAGINI cu un puternic impact emoţional (FOTO, VIDEO)

Au apărut primele imagini cu suspectul care a atacat cu un ciocan un poliţist în zona Catedralei Notre Dame din Paris.

Au apărut primele imagini cu suspectul care a atacat cu un ciocan un poliţist în zona Catedralei Notre Dame din Paris.

În imagini, un bărbat este întins pe jos în zona catedralei şi nu dă semne de mişcare. Nu există informaţii despre starea de sănătate a suspectului, care a fost împuşcat în piept de către poliţişti şi evacuat imediat cu o ambulanţă din piaţa Notre-Dame.

Pe acelaşi subiect

Marţi după-amiază, un ofiţer a tras mai multe focuri de armă în direcţia unui suspect, după ce acesta din urmă l-a atacat cu un ciocan în zona centrală a metropolei Paris.

Reprezentanţii poliţiei au confirmat că doi bărbaţi au fost răniţi în urma incidentului, fiind vorba de un ofiţer şi suspectul care l-a atacat în zona Notre-Dame.

Nu există informaţii despre starea de sănătate a suspectului, care a fost împuşcat în piept de către poliţişti şi evacuat imediat cu o ambulanţă din piaţa Notre-Dame.

Martorii susţin că incidentul a început la scurt timp după ora locală 16.00 (17.00 ora României), când un individ a început să fluture în aer un ciocan şi să-i ameninţe pe trecători. Ulterior, acesta s-a îndreptat spre doi ofiţeri staţionaţi în faţa sediului poliţiei din piaţa Notre-Dane. 

Un jurnalist susţine că a auzit cel puţin două focuri de armă, înainte ca mulţimea să intre în panică şi să înceapă evacuarea pieţei. Alţi martori susţin că poliţiştii au tras cel puţin zece gloanţe.

Autorităţile pariziene au ridicat bariere de securitate şi au evacuat întreaga piaţă Notre-Dame.

Aproximativ 900 de persoane au rămas baricadate în catedrala Notre-Dame, iar autorităţile franceze încearcă să asigure securitatea în zonă înainte de a începe evacuarea persoanelor blocate în renumita catedrală din Paris. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » Au apărut PRIMELE IMAGINI cu atacatorul de la Notre Dame! Atenţie, IMAGINI cu un puternic impact emoţional (FOTO, VIDEO)