Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Au fost evacuate două tabere de migranți de la Paris

Autoritățile franceze au evacuat două tabere de migranți de la Paris. Serviciile sociale și Primăria Parisului au început, joi dimineață evacuarea a două tabere în care erau peste 500 migranți și forțele de poliție au fost trimise la față locului.

de Redactia Observator

la 17.09.2015 , 09:06

Autoritățile franceze au evacuat două tabere de migranți de la Paris. Serviciile sociale și Primăria Parisului au început, joi dimineață evacuarea a două tabere în care erau peste 500 migranți și forțele de poliție au fost trimise la față locului. Operațiunile au avut loc într-o atmosferă calmă, scrie AFP.

Fiecare persoană a primit ofertă de cazare de cel puțin o luna în centrele speciale, iar la față locului era un autocar pentru transportul oamenilor, au informat reprezentanţi ai primăriei pariziene.

Articolul continuă după reclamă

Instanță a dat undă verde vineri evacuării tabarei de la Austerlitz, unde erau aproape 200 de corturi.

Atenția autorităților de la Paris s-a concentrat în ultimele zile pe sirienii și irakienii veniți prin sudul Germaniei, ca parte a angajamentului asumat de președintele francez Francois Hollande de a primi urgent o mie de refugiați pentru ajuta Germania .

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Inflaţia a scăzut în luna septembrie. Simțiți ieftinirile la buzunar?
Observator » Ştiri externe » Au fost evacuate două tabere de migranți de la Paris