Antena Meniu Search
x

Primele imagini cu vânătăile Angelinei Jolie, provocate de Brad Pitt în timpul căsniciei. "Un monstru”

O serie de imagini, parte a unor documente FBI, cu mai multe vânătăi pe care le-ar fi suferit actiţa Angelina Jolie într-o ceartă pe care a avut-o cu fostul soţ, Brad Pitt, într-un avion privat, în anul 2016, au fost acum făcute publice de presa străină.

de Redactia Observator

la 19.08.2022, 20:06

Vezi și

Actrița premiată cu Oscar, în vârstă de 47 de ani, a depus la FBI imagini cu vânătăi pe care le are la mână și la cot, ca parte a unei investigații privind „lupta verbală și fizică” a cuplului în timp ce se afla la bordul unui avion privat din Franța către LAX, pe data de 14 septembrie 2016, scrie PageSix.

În timpul acelui zbor, Jolie susține că Pitt, în vârstă de 58 de ani, a dus-o la toaleta din spatele avionului, a apucat-o de umeri și a scuturat-o în timp ce a strigat „la naiba cu această familie”, potrivit unui raport FBI. Brad Pitt neagă toate afirmațiile fostei sale soții.

După ce unul dintre copiii fostului cuplu și-a numit tatăl „prost” în timp ce stăteau în fața ușii toaletei, Angelina Jolie ar fi încercat să-l sufoce pe Brad Pitt din spate, ca reacție la acţiunile sale.

Actriţa susține că, în timp ce fostul soţ a fost imobilizat, acesta a încercat să se apere făcând-o pe Jolie să se lovească de scaunele aflate în spatele lor, conform documentelor FBI care încă nu au fost făcute publice, dar au fost obținute de mai multe instituții media din străinătate. 

Pe acelaşi subiect

Primele imagini de la scandalul din avion

Imaginile alb-negru, care au fost incluse în raportul FBI, arată vânătăi la mâna și cotul lui Jolie, relatează presa străină. La începutul acestei luni, Jolie fusese numită „Jane Doe” anonimă care a dat în judecată FBI-ul și a cerut eliberarea documentelor după ce o anchetă asupra lui Pitt a fost închisă. Procesul urmărește ca FBI să elibereze informații legate de ancheta luptei.  

În raportul său final asupra anchetei, Departamentul pentru Copii și Familie din Los Angeles a concluzionat că Brad Pitt, care a recunoscut anterior că are probleme cu alcoolul, nu a abuzat fizic pe niciunul dintre copiii săi.

Patru zile mai târziu, pe 19 septembrie, actriţa a cerut divorțul. Fostul cuplu, care era căsătorit de aproape cinci ani, a fost implicat de atunci într-o luptă continuă pentru custodia copiilor lor. 

Angelina Jolie a spus că a existat „tensiune” între ea și fostul ei soț, adăugând că acțiunile lui Pitt din avion, în 2016, au făcut-o să se simtă „ca o ostatică” la bord, dezvăluie în continuare  raportul FBI, potrivit presei străine.

Angelia Jolie a cerut imediat divorţul

Pe tot parcursul zborului, Brad Pitt s-a comportat ca „un monstru”, potrivit declaraţiilor Angelinei Jolie, deoarece se plângea non-stop și țipa la copii.

În plus, actrița susține că întreaga familie a fost „șocată” în timpul zborului, adăugând că s-a simțit ca și cum ar fi „înghețată, speriată și nu știa ce să facă”.

Jolie și Pitt - a căror căsnicie a luat-o la vale în 2016 - sunt părinții ai șase copii. Pe lângă Maddox, acum în vârstă de 21 de ani, ei mai au gemenii Knox și Vivienne, de 14 ani, precum și fiicele Shiloh, 16 ani, Zahara, 17 ani, și fiul Pax, 18 ani.

Până în mai 2021, Angleina a avut custodia completă a tuturor celor șase copii. Cu toate acestea, un judecător din California i-a acordat lui Pitt custodia comună la acel moment, la peste patru ani și jumătate de la începutul procedurii.

Cu toate acestea, în iulie, judecătorul Curții superioare din Los Angeles, John W. Ouderkirk, a fost scos din dispută din cauza preocupărilor legate de imparțialitatea sa.

Sursă foto: New York Post / Shutterstock

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Primele imagini cu vânătăile Angelinei Jolie, provocate de Brad Pitt în timpul căsniciei. "Un monstru”