Antena Meniu Search
x

Video Brad Pitt şi Angelina Jolie luptă pentru Castelul Miraval, proprietatea de vis, estimată la 164 milioane de dolari, unde au făcut nunta

Au fost cel mai iubit cuplu de la Hollywood, dar acum sunt la cuţite. Brad Pitt şi Angelina Jolie au un nou motiv de scandal - castelul de 164 de milioane de dolari pe care îl au în Franţa. Actorul îşi acuză fosta soţie de rea credinţă pentru că refuză să îi dea posibilitatea să cumpere partea ei din castel, ba chiar i-a ascuns că a scos-o la vânzare.

de Redactia Observator

la 22.09.2021, 22:14

Vezi și

În plângerea depusă la tribunal, Brad Pitt o acuză pe Angelina Jolie de rea credinţă, pentru că ar fi refuzat să îi vândă partea ei din castelul Miraval, deşi acesta ar fi anunţat-o că este interesat să cumpere. Mai mult decât atât, ea ar fi încercat să înstrăineze partea sa de proprietate fără ştirea actorului, iar în ultimii ani, compania care o reprezintă pe vedeta din Maleficient ar fi amânat şi chiar refuzat să semneze documente ce ţin de administrarea proprietăţii de pe Coasta de Azur. Brad Pitt susţine că a încercat să se înţeleagă cu fosta soţie cu vorba bună, însă aceasta a refuzat orice cale de dialog. Mingea este acum în terenul judecătorilor, care trebuie să decidă care dintre cele două vedete are câştig de cauză.  

Castelul Miraval, de mare valoare pentru Brad Pitt şi Angelina Jolie

Castelul Miraval are o încărcătură sentimentală pentru fostul cuplu. Este locul unde s-au căsătorit şi unde îşi petreceau vacanţele de vară alături de copii. Proprietatea situată în inima regiunii Provence este estimată la peste 164 de milioane de dolari. Dispune şi de o podgorie. O şampanie produsă aici costă aproximativ 400 de euro. Este doar ultima sămânţă de scandal dintre cele două vedete. Cea mai aprigă bătălie s-a dat pe custodia celor şase copii. Angelina Jolie a făcut tot posibilul să obţină custodie exclusivă, însă în cele din urmă este nevoită să o împartă cu fostul soţ. Într-un interviu recent, Angelina Jolie a mărturisit că pe parcursul căsniciei cu Brad Pitt s-a temut pentru siguranţa ei şi a copiilor lor. "M-am simţit înfrântă, cum toţi ne simţim câteodată. Simţeam că îmi pierd cumpătul, am simţit puţină disperare, ca şi cum ar fi trecut prin foc", a mărturisit celebra actriţă.  

Brad şi Angelina s-au căsătorit în 2014, dar erau de zeci ani împreună. Căsnicia a durat doar 2 ani. În 2016, Angelina Jolie a depus actele de divorţ şi l-a acuzat pe fostul soţ că a fost violent cu copiii, însă ancheta desfăşurată de autorităţi nu a găsit dovezi care să-i susţină acuzaţiile. Divorţul s-a pronunţat în 2019, dar partajul averii estimate la 400 de milioane de dolari nu s-a încheiat.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Brad Pitt şi Angelina Jolie luptă pentru Castelul Miraval, proprietatea de vis, estimată la 164 milioane de dolari, unde au făcut nunta