Antena Meniu Search
x

Au început pregătirile pentru petrecerea de Revelion

Revelionul bate la uşă, iar în cele mai mari oraşe din lume oamenii sunt aproape gata să înceapă petrecerea. La new York a fost pregătit deja globul de cristal care va coborî în Times Square în noaptea dintre ani.

Vezi și

ar în Rio de Janeiro autorităţile au încărcat 21 de feriboturi cu artificii, să fie siguri că turiştii care fac revelionul în oraşul lor vor pleca impresionaţi.

Pa plaja Copacabana din Rio, unde are loc cea mai fierbinte petrecere de crăciun, pregătirile sunt în toi. Autorităţile locale au inspectat feriboturile de la bordul cărora vor fi lansate artificiile de Revelion.

Este întotdeauna o responsabilitate mare, iar marina Braziliei este mereu alături de noi. Efectuează controale cu foarte mare atenţie ca să ne putem bucura de un eveniment de succes, astfel încât cele două milioane de turişti care vor veni pe plaja Copacabana să se bucure, în deplină siguranţă, de petrecerea pe care oraşul Rio a pregătit-o pentru toată lumea.

Artificiile vor fi lansate de pe 21 feriboturi. Spectacolul va dura 16 minute.

Intre timp pe străzi vor patrula 1.500 de poliţişti pentru a se asigura că nu vor exista incidente.

Toate cristalele din globul de anul acesta sunt noi-nouţe. Dezvelim prima ediţie ce a luat numele de "cadoul imaginaţiei". În fiecare an, pentru următorii zece ani, vom dezveli un nou cadou.

Sfera cu un diametru de aproape doi metri are 2688 de cristale noi şi va fi luminată de 32 de mii de leduri, care vor crea 16 milioane de forme colorate.

Faimosul glob cu cristale, care coboară în Times Square în noaptea dintre ani încă din 1907 încoace, a devenit un simbol al New Yorkului. Peste un miliard de oameni vor urmări, la televizor, petrecerea din Times Square, anul acesta, estimează organizatorii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mergeţi cu plăcere la job?

Observator » Stiri externe » Au început pregătirile pentru petrecerea de Revelion