Antena Meniu Search
x

Australia raporteză primul deces cauzat de Covid din acest an: "Situaţia va fi mai rea, mult mai rea"

Australia a raportat primul deces cauzat de Covid din acest an. Este vorba despre o femeie în vârstă de 90, informează BBC.

de Redactia Observator

la 11.07.2021, 17:14

Australia raporteză primul deces cauzat de Covid din acest an: "Situaţia va fi mai rea, mult mai rea"
- Profimedia

Femeia se infectase cu covid în cadrul unui eveniment în familie. Este primul deces raportat în statul New South Wales din ultimele 10 luni şi al 57-lea, în total. Statul New South Wales a devenit un veritabil focar al variantei Delta. Doar astăzi, autorităţile au raportat 77 de cazuri noi, 15 dintre aceste persoane fiind la terapie intensivă.

Gladys Berejiklian, premierul statului New South Wales, a declarat că se aşteaptă ca numărul cazurilor noi să crească rapid. "Voi fi şocată dacă luni numărul cazurilor va fi mai mic de 100. Mâine şi în zilele care urmează, situaţia va fi mai rea, mult mai rea decât este astăzi", a declarat Berejiklian. Sydney este deja în lockdown.

Australia are mai puţin de 10% din populaţie complet vaccinată. De la începutul pandemiei, autorităţile australiene au raportat 911 decese şi peste 31.000 de cazuri de infectare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Australia raporteză primul deces cauzat de Covid din acest an: "Situaţia va fi mai rea, mult mai rea"