Antena Meniu Search
x

Autocar românesc, cu 46 de oameni la bord, implicat într-un accident în Ungaria. Cel puțin 4 răniți (GALERIE FOTO)

Un autocar românesc care avea 46 de oameni la bord a fost implicat într-un accident, în orașul Gyor, din Ungaria. Mai multe persoane au fost rănite.

Un autocar românesc care avea 46 de oameni la bord a fost implicat într-un accident, în orașul Gyor, din Ungaria. Mai multe persoane au fost rănite.

Accidentul a avut loc pe o stradă din centrul orașului Gyor. Potrivit presei maghiare, au fost implicate două mașini din Ungaria și autocarul românesc.

Potrivit martorilor, totul a pornit de la o mașină de taxi scăpată de sub control. Autocarul românesc a încercat să o evite și a intrat într-un stâlp de iluminat, pe care l-a dărâmat. Taxiul a continuat să meargă în derivă și s-a izbit de o altă mașină.

Pe acelaşi subiect

O persoană din autocarul românesc ar fi fost rănită. Ziarele maghiare spun însă că nu au multe informații despre starea pasagerilor.

Șoferul taxiului a rămas blocat în mașină și a fost nevoie de echipele de descarcerare. A fost spitalizat, de asemenea, în stare gravă. Alte persoane au fost, de asemenea, rănite, dar ușor.

Cauzele accidentului sunt anchetate de polițiștii din Gyor. Autocarul românesc a fost serios avariat. Pentru a-i ajuta pe pasagerii români, autoritățile maghiare le-au pus la dispoziție un autobuz, pentru a nu suferi de frig.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Autocar românesc, cu 46 de oameni la bord, implicat într-un accident în Ungaria. Cel puțin 4 răniți (GALERIE FOTO)