Antena Meniu Search
x

Video Autorităţile nu îi mai lasă pe oameni să se așeze la coadă pentru a-i aduce un omagiu Reginei Elisabeta a II-a. Timpul de așteptare a depăşit 10 ore

Tot mai mulţi britanici şi oameni din toate părţile globului stau la cozi de peste 10 ore pentru a-i aduce un ultim omagiu Reginei Elisabeta a II-a, suverana care a condus Regatul Unit timp de şapte decenii.

de Redactia Observator

la 16.09.2022, 15:01

Vezi și

Intrarea la coadă va fi întreruptă pe măsură ce Southwark Park a atins capacitatea maximă. Prin urmare, Guvernul a anunțat că posibilitatea de a sta la rând va fi întreruptă timp de cel puțin șase ore. Autorităţile au sfătuit oamenii să nu încerce să se alăture până când nu se redeschide.

Guvernul avertizează că şirul ar putea depăşi chiar 16 kilometri şi aşteptarea ar putea creşte la 30 de ore. În aceste condiţii, s-ar putea lua din nou decizia de a interzice fanilor Reginei să se aşeze la cozi începând din seara de sâmbătă, deşi Westminster Hall va rămâne deschis până în dimineaţa zilei de luni.

Astăzi, Regele Charles al III-lea va vizita Ţara Galilor, ultima sa opritre din turneul în ţară. 

Doi poliţişti au fost înjunghiaţi în centrul Londrei, în apropiere de Palatul Buckingham

Pe acelaşi subiect

În această dimineaţă, la mai puţin de 6 kilometri de locul unde este depus sicriul, un bărbat a fost arestat după ce a înjunghiat doi poliţişti. Cei doi agenţi au fost transportaţi de urgenţă la spital, iar bărbat a fost arestat sub suspiciunea că a agresat un agent de securitate în Leicester Square, a anunţat Poliţia Metropolitană într-un comunicat, fără a oferi detalii despre starea poliţiştilor.

"Acest atac asupra ofițerilor de poliție din Soho este cu totul îngrozitor. Acești ofițeri curajoși își făceau datoria și asistau publicul în acest moment important pentru țara noastră. Gândurile și rugăciunile mele sunt alături de ei, de cei dragi și de colegii de poliție în urma acestui atac rușinos. Ofițerii noștri de poliție fug mereu spre pericol pentru a-i proteja pe ceilalți și pentru a ne ține în siguranță și le suntem recunoscători", a scris pe Twitter primarul Sadiq Khan.

"Atacurile împotriva poliției nu vor fi tolerate și orice făptuitor va fi prins și urmărit penal. Îi îndemn pe cei care au informații să facă un pas în față pentru a se asigura că autorul acestui atac dezgustător simte întreaga forță a legii", a conchis edilul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Autorităţile nu îi mai lasă pe oameni să se așeze la coadă pentru a-i aduce un omagiu Reginei Elisabeta a II-a. Timpul de așteptare a depăşit 10 ore