Antena Meniu Search
x

Britanicul Darren Osborne este acuzat de terorism, după atacul său din faţa unei moscheei, soldat cu un mort şi opt răniţi (VIDEO)

Poliţia britanică a dat publicităţii identitatea atacatorului din cartierul londonez Finsbury.Informaţiile furnizate presei infirmă că este vorba despre un român. Atacatorul de 48 de ani care a încercat să ucidă zeci de credincioşi musulmani se numeşte Darren Osborne şi este britanic.

Vezi și

Poliţia britanică a dat publicităţii identitatea atacatorului din cartierul londonez Finsbury. Informaţiile furnizate presei infirmă că este vorba despre un român.

Atacatorul de 48 de ani care a încercat să ucidă zeci de credincioşi musulmani se numeşte Darren Osborne şi este britanic.

Bărbatul este în custodia poliţiei şi a fost acuzat, oficial, de terorism. Vă amintim, un om a murit şi 8 au fost răniţi în atacul petrecut noaptea trecută.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Britanicul Darren Osborne este acuzat de terorism, după atacul său din faţa unei moscheei, soldat cu un mort şi opt răniţi (VIDEO)