Antena Meniu Search
x

Avertisment de la Organizaţia Mondială a Sănătăţii: "Nu există un praf magic împotriva variantei Delta a Covid-19. Singurul praf magic este vaccinarea"

Reprezentanţii Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii au tras un semnal de alarmă în legătură cu pericolul pe care îl reprezintă varianta Delta a noului coronavirus.

de Redactia Observator

la 31.07.2021, 09:14

Specialiştii OMS recomandă, în continuare, vaccinarea anti-Covid la scară largă
Specialiştii OMS recomandă, în continuare, vaccinarea anti-Covid la scară largă - Profimedia
  • Specialiştii OMS recomandă menţinerea măsurilor aplicate şi până acum pentru combaterea coronavirusului.

Specialiştii OMS susţin că infectările cu varianta Delta a Covid-19 se înmulţesc semnificativ, iar această creştere a numărului de infectări nu poate fi oprită decât prin vaccinare.

Conform news.ro, specialiştii Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii anunţă că este momentul ca autorităţile din toate ţările lumii să demareze acţiuni rapide pentru combaterea coronavirusului, înainte de apariţia unor mutaţii şi mai periculoase.

"Tulpina Delta este un avertisment, care ne spune că virusul evoluează, dar este şi o chemare la acţiune, să facem ceva înainte să apară forme mai periculoase", a fost mesajul transmis de medicul Mike Ryan, responsabil cu situaţiile de urgenţă la OMS.

Specialiştii OMS recomandă menţinerea măsurilor aplicate şi până acum în combaterea coronavirusului

Doctorul Mike Ryan este convins că "aceleaşi măsuri pe care le-am aplicat şi înainte pot să oprească acest virus. Aceste măsuri vor opri varianta Delta, mai ales dacă se adaugă vaccinarea".

Concluzia medicului Mike Ryan este cât se poate de clară: "Nu există un praf magic împotriva variantei Delta a Covid-19. Singurul praf magic este vaccinarea. Problema este că praful acesta magic nu este împrăştiat la toată lumea. Noi acţionăm împotriva noastră".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Avertisment de la Organizaţia Mondială a Sănătăţii: "Nu există un praf magic împotriva variantei Delta a Covid-19. Singurul praf magic este vaccinarea"