Antena Meniu Search
x

Imagini dramatice cu avionul rupt în două la aterizare, în Istanbul. Un pasager a murit, alți 157 sunt răniți

Accident aviatic dramatic pe Aeroportul Internațional "Sabiha Gokcen" din Istanbul. Un avion Boeing 737 s-a rupt în două la aterizare. Din cei 177 de pasageri, doar unul singur și-a pierdut viața. Alți 138 au fost răniți.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 05.02.2020, 23:14

Vezi și

Accident aviatic dramatic pe Aeroportul Internațional "Sabiha Gokcen" din Istanbul. Un avion Boeing 737 s-a rupt în două după aterizare. Din cei 177 de pasageri, doar unul singur și-a pierdut viața. Alți 157 au fost răniți.

Fuselajul avionului aparținând companiei aeriene Pegasus s-a dezintegrat pur și simplu la aterizare, după ce piloții nu au reușit să oprească mastodontul pe pistă.

Autoritățile turce considerau un miracol faptul că nicio persoană nu și-a pierdut viața, deși cele mai multe au fost rănite, printre care și 12 copii. Între timp, un pasager aflat în stare critică a murit, a anunțat ministrul Sănătății din Turcia.

Potrivit The Sun, avionul zbura pe traseul Izmir - Istanbul. În urma aterizării, acesta a depășit cu peste 60 de metri pista, după care a căzut de pe un teresament pe o autostradă, de la înălțimea de circa 30-40 de metri.

"Accidentul aviativ putea avea consecințe grave. Avionul a aterizat dificil din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Cu excepția a unul sau doi pasageri, starea răniților nu provoacă îngrijorare. Și piloții sunt într-o stare de sănătate bună", declara Ali Yerlikaya, guvernatorul Istanbulului, înainte de vestea morții unui pasager.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Imagini dramatice cu avionul rupt în două la aterizare, în Istanbul. Un pasager a murit, alți 157 sunt răniți