Antena Meniu Search
x

Ipoteza şocantă în cazul Emiliano Sala. Fosta iubită a fotbalistului spune că dispariţia avionului nu e un accident

Avionul în care se afla fotbalistul Emiliano Sala este de negăsit, la aproape două zile de când a dispărut de pe radare. Cu puţin timp înainte de accident, sportivul argentinian a trimis mesaje în care părea să anticipeze o tragedie.

Vezi și

Avionul în care se afla fotbalistul Emiliano Sala este de negăsit, la aproape două zile de când a dispărut de pe radare. Cu puţin timp înainte de accident, sportivul argentinian a trimis mesaje în care părea să anticipeze o tragedie. Fosta lui iubită crede, însă, că totul ar fi fost premeditat. Cei care caută aeronava speră, totuşi, într-o minune. Iau în calcul inclusiv ipoteza potrivit căreia fotbalistul s-ar fi salvat.

Fotbalistul zbura spre noua lui echipă, Cardiff City. Tocmai se transferase de la Nantes, unde fusese coleg cu românul Ciprian Tătăruşanu.

Aeronava a dispărut luni seară, deasupra Canalului Mânecii. Cel mai probabil, s-a prăbuşit din cauza condiţiilor meteo, cred anchetatorii. 

Poliţia britanică speră că fotbalistul de 28 de ani şi pilotul ar fi putut fi salvaţi de o navă care trecea prin zonă. 

Fosta lui iubită a lui Sala lansează însă o ipoteză şocantă. Ea face apel la investigarea mafiei din fotbal. Tânăra susţine că dispariţia aparatului de zbor nu a fost un accident. 

Atacantul argentinian a fost cumpărat de clubul din Cardiff cu 20 de milioane de euro şi devenise cel mai scump din istoria echipei. În urmă cu şase ani, Emiliano Sala a fost aproape să ajungă în România, la Petrolul Ploieşti. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Ipoteza şocantă în cazul Emiliano Sala. Fosta iubită a fotbalistului spune că dispariţia avionului nu e un accident