Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Avion cu aproape 70 de oameni la bord, prăbuşit pe aeroportul din capitala Nepalului! Sunt cel puţin 50 de morţi şi mulţi alţi răniţi

Un avion cu peste 70 de pasageri la bord s-a prăbuşit pe aeroportul Tribhuvan din capitala Nepalului, la momentul aterizării.

de Redactia Observator

la 12.03.2018 , 15:10

Avion cu peste 70 de oameni la bord, prăbuşit la momentul aterizării, pe aeroportul din capitala Nepalului! - Sursă: Twitter

Un avion cu 67 de pasageri la bord s-a prăbuşit pe aeroportul Tribhuvan din capitala Nepalului, la momentul aterizării. Potrivit primelor informaţii, aeronava aparţine companiei aeriene US-Bangla Airlines.

Actualizare: Potrivit BBC au fost găsiţi 23 de supravieţuitori. Unul dintre supravieţuitori, Basanta Bohora, a spus că după ce avionul a decolat normal de la Dhaka, aeronava a început să se comporte ciudat odată ce se apropia de Kathmandu.

„Deodată, avionul a început să se zgâlţâie violent şi apoi s-a auzit un zgomot puternic. Eu stăteam aproape de geam şi am putut ieşi pe geam”, a spus Basanta Bohora.

Articolul continuă după reclamă

„Nu îmi mai amintesc nimic după ce am ieşit din avion, cineva m-a dus la spitalul Sinamangal iar de acolo prietenii mei m-au dus la spitalul Norvic. Am primit îngrijiri medicale pentru rănile suferite la cap şi la picioare, dar sunt norocos că am scăpat cu viaţă din acest chin”, a adăugat el.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Actualizare: Autorităţile nepaleze au anunţat că au fost găsite cel puţin 50 de trupuri neînsufleţite, alţi 23 de răniţi, iar 10 persoane sunt date dispărute, în urma prăbuşirii avionului pe aeroportul din Kathmandu, Nepal.

Purtătorul de cuvânt al aeroportului, Prem Nath Thakur a anunţat că 20 de persoane au fost transportate la spital.

Aeronava a ratat aterizarea, prăbuşindu-se pe pista aeroportului din Kathmandu, moment în care avionul a fost cuprins de flăcări.

Potrivit presei internaţionale, aeronava ar fi luat foc după ce a ieșit de pe pistă și s-a oprit pe un teren de fotbal aflat lângă aeroport.

Citeşte şi Primele imagini cu avionul prăbuşit pe aeroportul Kathmandu din Nepal! Fotografii terifiante surprinse la locul accidentului

Cel puţin 17 oameni au fost salvaţi până la momentul de faţă, iar echipele ajunse pe aeroport, la locul prăbuşirii avionului fac eforturi pentru restul pasagerilor. Numărul victimelor este, pentru moment, necunoscut. 

Revenim cu amănunte. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri externe » Avion cu aproape 70 de oameni la bord, prăbuşit pe aeroportul din capitala Nepalului! Sunt cel puţin 50 de morţi şi mulţi alţi răniţi