Antena Meniu Search
x

Un băiat de 14 ani din Australia şi-a bătut mama până la comoţie, când femeia i-a confiscat un joc de care era dependent (Video)

Un copil de 14 ani - dependent de jocuri - şi-a bătut mama, după ce aceasta a încercat să îi confişte o consolă de joc. I-a dat un cap în gură, iar lovitura a fost atât de dură, încât femeia a suferit o comoţie.

Un băiat de 14 ani din Australia şi-a bătut mama până la comoţie, când femeia i-a confiscat un joc de care era dependent - Hepta

Un copil de 14 ani din Sydney, Australia - dependent de jocuri - şi-a bătut mama, după ce aceasta a încercat să îi confişte o consolă de joc. I-a dat un cap în gură, iar lovitura a fost atât de dură, încât femeia a suferit o comoţie.

La 14 ani, dependent de jocul Fornite, Logan nu mai ieşea din camera lui decât să meargă până la baie, după care se întorcea în pat şi îşi relua jocul, povesteşte mama sa.

Când femeia a observat că fiul său a devenit complet dependent de playstation, a încercat să îi confişte consola de joc. Moment în care, de furie, băiatul a lovit-o cu capul, extrem de puternic. 

Femeia povesteşte că trăieşte o adevărată dramă. Până acum doi ani, Logan a fost un copil perfect normal, preocupat de activităţi specifice vârstei, dar şi de ieşiri cât mai dese cu prietenii săi. De când părinţii i-au cumpărat un PS4, a devenit dependent de jocuri, în special de Fornite, un joc tot mai popular printre copii şi adolescenţi. 

De atunci, nu mai lasă consola de joc din mână până în zorii zilei şi, mai povesteşte mama sa, abia dacă iese din casă o dată pe săptămână.

Când a vrut să ia atutidine însă, mama lui Logan a fost bătută, la prorpiu de fiul său, încât a avut nevoie de spitalizare. 

Într-un interviu pentru o televiziune din Australia, femeia a vorbit despre dependenţa de jocuri în rândul copiilor, atrăgând atenţia că este la fel de periculoasă precum dependenţa de droguri sau de alcool. 

De altfel, specialiştii de la Organizaţia Mondială a Sănătăţii au inclus acest tip de dependenţă pe lista afecţiunilor psihice. 

Sursă: metro.co.uk

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un băiat de 14 ani din Australia şi-a bătut mama până la comoţie, când femeia i-a confiscat un joc de care era dependent (Video)