Antena Meniu Search
x

Băiat de cinci ani, filmat în timp ce atârnă de cap la 40 de metri înălțime, într-un parc de distracții

Momente înfiorătoare într-un parc de distracții din China. Un băiat de doar cinci ani, lăsat singur într-o "roată", a fost filmat în timp ce atârnă cu gâtul de cabină, la 40 de metri înălțime. 

Băiat de cinci ani, filmat în timp ce atârnă cu capul la 40 de metri înălțime, într-o roată de bâlci - captura Youtube

Momente dramatice într-un parc de distracții din China. Un băiat de doar cinci ani, lăsat singur într-o "roată", a fost filmat în timp ce atârnă cu gâtul de cabină, la 40 de metri înălțime. 

Băiatul a fost lăsat să se dea singur în roata panoramică, de către mamă, pentru a economisi 4 dolari, atât cât costă un bilet pentru adulți. Iar administratorii nu au ridicat niciun semn de întrebare. 

Băiatul s-ar fi așezat regulamentar în cabină, însă la un moment dat a alunecat, căzând cu capul între două bare de metal, la 40 de metri înălțime. Doar norocul a făcut ca micuțul să evite atât un impact fatal cu pământul, cât și o fractură de coloană vertebrală.

Mecanicii care operau mașinăria au observat rapid că băiatul era în agonie și l-au adus, încet, la sol. Din fericire, copilul a scăpat doar cu mici zgârieturi la gât.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Băiat de cinci ani, filmat în timp ce atârnă de cap la 40 de metri înălțime, într-un parc de distracții