Antena Meniu Search
x

Un băiat de doar 6 ani şi-a riscat propria viaţă pentru a-şi salva sora de un câine agresiv

La numai 6 ani un copil din Statele Unite a dat dovadă de un curaj nebun! Şi-a riscat propria viaţă pentru a-şi salva sora cea mică de un câine agresiv.

de Redactia Observator

la 17.07.2020, 16:09

Vezi și
  • A sărit în dreptul animalului fioros.
  • A ajuns pe patul de spital cu mai multe răni.

Gestul său eroic nu a trecut neobservat. Iar marii super-eroi de la Hollywood au decis să-l recompenseze. Chris Evans i-a promis că îi trimite un cadou special, în timp ce Tom Holland l-a invitat pe platoul de filmare a noului film Spiderman.

La numai 6 ani, Bridger Walker este un erou în adevăratul sens al cuvântului. Fără a ezita o secundă, băiatul s-a pus scut peste sora pentru a o proteja de un ciobănesc german ce se pregătea să o atace. Gestul lui l-a trimis direct în sala de operaţii. Povestea lui a devenit virală şi a atras atenţia vedetelor de la Hollywood. Chris Evans, cunoscut pentru rolul lui Captain America, i-a promis un cadou special... 

Gestul lui Chris Evans l-a lăsat pe Bridger fără cuvinte. Nu a fost însă singurul super-erou de la Hollywood care a luat legătura cu el. La fel a procedat şi Tom Holland, actorul care îi joacă pe Spiderman. Surpriza a fost cu atât mai mare cu cât...Spiderman este eroul preferat al băiatului de 6 ani. 

Micul erou a fost invitat pe platoul de filmare a noului film Spiderman. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Intenţionaţi să cumpăraţi mai multe produse româneşti dacă adaosul comercial la acestea va fi plafonat?
Observator » Stiri externe » Un băiat de doar 6 ani şi-a riscat propria viaţă pentru a-şi salva sora de un câine agresiv