Baie de sânge în Ucraina! Peste 40 de oameni au murit

Publicat: 03.05.2014, 08:37.
Actualizat: 03.05.2014, 08:58

Bilanţ devastator în Ucraina! Peste 40 de oameni au murit, iar peste 120 au fost răniţi după ce Kievul a lansat cea mai mare operaţiune militară împotriva separatiştilor proruşi.

Bilanţ devastator în Ucraina! Peste 40 de oameni au murit, iar peste 120 au fost răniţi după ce Kievul a lansat cea mai mare operaţiune militară împotriva separatiştilor proruşi.

Centrul oraşului Odessa a devenit câmp de luptă ieri. Ucrainienii care nu vor alipirea la Federaţia Rusă au fost atacaţi de separatişti. Chemaţi să calmeze spiritele, poliţiştii au devenit şi ei ţinta atacurilor violente. În scurtă vreme au trecut şi scutierii la ofensivă. Zeci de oameni au fost răniţi în confruntări.

Casa Sindicatelor a fost incendiată la puţin timp după ce a fost ocupată de separatişti și zeci de oameni au ajuns prizonierii flăcărilor. Alte câteva zeci şi-au riscat viaţa ca să-i salveze. Peste 40 de oameni şi-ar fi pierdut viaţa în infern sau după ce au sărit pe fereastră.

Lupte grele s-au dat şi în Sloviansk unde două elicoptere de atac urcrainiene au fost doborâte cu lansatoare de rachetă portabile. Autorităţile urcrainiene au arestat patru separatişti pe care-i acuză că au doborât elicopterele.

Aceste pierderi vin în contextul celei mai mari operaţiuni militare lansate de oficialii de la Kiev împotriva separatiştilor proruşi din estul ţării.

Citește și
Extern • ieri la 21:24
Foto
Noul vicepreşedinte, Kamala Harris, a devenit o inspiraţie pentru femeile din toată lumea
recomandari pe a1.ro
”Cea mai tatuată femeie” a cheltuit aproape 50.000 $ să se umple din cap până în picioare cu tatuaje. Cum arăta înainte
Extern • pe 17.01.2021 la 22:50
Foto
Pandemia dă peste cap primul Grand Slam al anului. Sorana Cârstea: ”Nu putem concura după 14 zile pe canapea"

Top știri

Un şofer de TIR angajat în România, descoperit de poliţiştii germani că se află pe traseu de patru luni. Bărbatul doarme de atunci doar în cabină
1
Extern • pe 19.01 la 08:49

Un şofer de TIR angajat în România, descoperit de poliţiştii germani că se află pe traseu de patru luni. Bărbatul doarme de atunci doar în cabină

Poliţiştii germani, care au oprit un şofer de TIR angajat în România, pe autostrada A9, în apropiere de Berg, districtul Hof, Bavaria, au aflat cu surprindere că acesta se afla pe drum de la mijlocul lui septembrie 2020.

PARTENERI
Horoscop vineri, 22 ianuarie: Racii vor avea parte de zile mai liniștite
pe spynews.ro
Afirmaţie uluitoare făcut de vedetă pe reţelele de socializare: "Aceste femei sunt iresponsabile! De ce naşti al patrulea copil?!"
pe antenasport.ro
Ioana n-a mai suportat umilinţa şi şi-a dat iubitul care o înşela pe mâna poliţiei. Dezvăluirea incredibilă făcută de logodnica acestuia
pe antenasport.ro
Fata vedetei Anamaria Prodan uimeşte din nou! Cum a fost surprinsă fata de 21 de ani pe străzile din Bucureşti
pe antenasport.ro
La puțin timp după ce tatăl lui Sebastian Rulli a suferit un atac cerebral, acesta își revine miraculos
pe tvhappy.ro
Credeai că le-ai văzut pe toate? Stai să vezi ce pretenții au artiștii!
pe zutv.ro
ULTIMELE ȘTIRI
23:07 Pfizer a redus livrările de vaccin în unele țări din UE în această săptămână: Şi România este afectată 22:57 Video viral: La sfinţire cu ştampila. Modernizarea a ajuns şi la purtătorii de sutană 22:39 Acord în Consiliul European pentru recunoașterea reciprocă a testelor Covid-19, pe întreg teritoriul UE 22:14 Patru tineri din Teleorman au zburat cu decapotabila de pe şosea: Pasagerii au fost pur şi simplu aruncaţi pe câmp 21:47 Sorin Cîmpeanu a semnat ordinul pentru reducerea numărului de elevi în clasele de liceu 21:44 Observator de bine, 21 ianuarie 2021. Primul transplant renal din acest an în România, un succes 21:33 Știrile zilei, 21 ianuarie 2021. Condiția pusă pentru ca restaurantele și instituțiile de cultură să se redeschidă 21:29 Geanta de pandemie: Constrânşi de restricţii sau de teama infectării, oamenii poată la ei adevărate kit-uri sanitare 21:24 Noul vicepreşedinte, Kamala Harris, a devenit o inspiraţie pentru femeile din toată lumea 21:06 Bombă ecologică pe malul Dunării, mii de oi au fost îngropate pe un câmp din Tulcea
CITEȘTE PE A1.ro
Ce pensie şi ce beneficii va avea Donald Trump ca fost preşedinte al Americii. Ce sumă îi va intra în buzunar lunar
A1.RO
Gabriela Cristea, mai sexy ca niciodată. Cum arată picioarele ei în fustă mini după ce a slăbit peste 25 kilograme
A1.RO