Antena Meniu Search
x

Bancomat furat cu excavatorul, în Sicilia. Imagini din timpul jafului spectaculos. VIDEO

Operațiune de amploare în Sicilia, unde polițiștii italieni au destructurat trei grupări infracționale specializate în furtul bancometelor cu excavatoarele.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 27.05.2021, 16:33

Imagini din timpul jafului unui bancomat din Trapani
Bancomat furat cu excavatorul, în Sicilia. Imagini din timpul jafului spectaculos - captura video

22 de persoane sunt vizate de anchetă, dintre acestea opt au fost deja arestate iar alte patru au fost plasate în arest la domiciliu, ele făcând parte din trei grupări de infractori specializate în furtul bancomatelor prin utilizarea excavatoarelor.

Bancomatele erau smulse cu totul din bănci

Infractorii se foloseau în jafurile lor de utilaje furate. Bancomatele erau smulse cu totul, apoi transportate în zone ferite unde erau sparte, scrie Corriere della Sera.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Polițiștii italieni susțin că suma totală a prejudiciului se ridică la 225 de mii de euro, dintre care aproximativ 74 de mii au fost recuperate în timpul anchetelor.

Mai multe departamente de prevenire a criminalității din Italia au fost implicate în operațiunea de amploare din Trapani, Sicilia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Bancomat furat cu excavatorul, în Sicilia. Imagini din timpul jafului spectaculos. VIDEO