Antena Meniu Search
x

Video Bărbat arestat după un apel în lacrimi pentru găsirea soției sale dispărute, în SUA: „Dragă, te vreau înapoi atât de mult!”

Un bărbat din SUA a fost arestat la un an după ce a înregistrat un videoclip emoționant în care pleda pentru întoarcerea în siguranță a soției sale, dată dispărută de Ziua Mamei, spunând: „Dragă, te iubesc și te vreau înapoi atât de mult!”.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 06.05.2021, 23:07

Bărbat arestat după un apel în lacrimi pentru găsirea soției sale dispărute, în SUA
Bărbat arestat după un apel în lacrimi pentru găsirea soției sale dispărute, în SUA - captura video
  • Femeia de 49 de ani a dispărut de Ziua Mamei, în 2020, iar anchetatorii au anunțat că au toate motivele să creadă că a fost ucisă de soțul ei.

Barry Morphew a fost acuzat și arestat pentru uciderea soției sale, Suzanne Morphew, la un an după ce aceasta a dispărut din senin, de Ziua Mamei.

Poliția a anunțat, miercuri, într-o conferință de presă, că bărbatul a fost acuzat de crimă de gradul I, precum și de falsificare a probelor și încercare de a influența un funcționar public.

Femeia de 49 de ani a dispărut de Ziua Mamei

Mama a doi copii, în vârstă de 49 de ani, a dispărut pe 10 mai 2020 după ce ar fi părăsit casa familiei din Chaffee County, Denver, plimbându-se cu bicicleta.

Pe acelaşi subiect

Deși bărbatul a fost arestat, ancheta continuă pentru că încă nu a fost găsit cadavrul femeii. Cu toate acestea, polițiștii sunt încrezători că femeia nu mai este în viață, scrie The Independent.

Procurorul Linda Stanley a spus că a fost o „zi bună pentru Suzanne” și familia care o iubea, adăugând că nu ar fi făcut acuzațiile dacă nu ar fi avut încrederea că femeia nu va fi găsită în viață.

Cadavrul femeii dispărute nu a fost găsit

Sora victimei, Melinda Moorman, a declarat pentru FOX21 că prima ei reacție este ”de ușurare” și că își iubește în continuare cumnatul, „deși a făcut un lucru teribil”.

„Astăzi, dreptatea începe pentru sora mea”, a declarat ea pentru presa. „A fost o călătorie pe care nimeni nu și-o imaginează vreodată că o va face.”

La șapte zile după ce a fost declarată dispărută, Barry Morphew a postat un videoclip în care pleda pentru întoarcerea ei - împreună cu numărul de telefon pentru o linie a FBI - pe pagina de Facebook „Găsiți-o pe Suzanne Morphew”.

O recompensă de 200.000 de dolari a fost, de asemenea, oferită în acest caz.

Apelul în lacrimi al soțului suspectat de crimă

„Oh, Suzanne. Dacă există cineva care poate auzi asta, care te are, te rog, vom face tot ce este nevoie pentru a te aduce înapoi. Te iubim, ne este dor de tine, fetele tale au nevoie de tine, fără întrebări, oricât de mult vor, voi face tot ce este nevoie pentru a te întoarce ”, a spus Barry Morphew în videoclip.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Barry Morphew a negat acuzațiile de crimă pe tot parcursul anchetei. 

"Imi iubesc sotia. Nu i-aș face niciodată rău soției. Ea este lumina vieții fiicelor mele și a mea”, a spus el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Bărbat arestat după un apel în lacrimi pentru găsirea soției sale dispărute, în SUA: „Dragă, te vreau înapoi atât de mult!”