Antena Meniu Search
x

El este bărbatul care şi-a ciopârţit prietenul cu 325 de lovituri de cuţit

Robert Field, un tânăr de 23 de ani, din Northampton, Marea Britanie, a fost condamnat la închisoare pe viaţă după ce şi-a ciopârţit prietenul, pe Gus Davies, cu 325 de lovituri de cuţit.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 25.05.2019, 15:11

Robert stă cel puţin 18 ani după gratii
Robert şi-a ciopârţit prietenul cu 325 de lovituri de cuţit - Northamptonshire Police

Robert Field, un tânăr de 23 de ani, din Northampton, Marea Britanie, a fost condamnat la închisoare pe viaţă după ce şi-a ciopârţit prietenul, pe Gus Davies, cu 325 de lovituri de cuţit.

Tragedia s-a produs anul trecut, într-un moment în care cei doi, prieteni buni încă din şcoala generală, au avut o dispută pornită de la bani.

Şi-a ciopârţit prietenul după ce i-au dispărut droguri în valoare de 45.000 de lire sterline

Conform Mirror Online, totul a început după ce Robert i-a reproşat lui Gus faptul că i-au dispărut droguri în valoare de circa 45.000 de lire sterline.

Pe acelaşi subiect

Conflictul s-a încheiat într-o baltă de sânge. Robert l-a înjunghiat pe Gus de mai multe ori în zona gâtului, lovituri care i-au fost fatale.

Ulterior, tânărul şi-a ciopârţit prietenul de aşa natură încât a ajuns să-i dezmembreze corpul şi să ascundă bucăţi din victimă în mai mulţi saci de gunoi.

Considerat din start drept principalul suspect, Robert a negat implicarea în această poveste. Ulterior, bărbatul a recunoscut întregul conflict, dar a ţinut să precizeze că, iniţial, el a fost atacat cu cuţitul de Gus.

Stă cel puţin 18 ani după gratii pentru că şi-a ciopârţit prietenul

În ciuda acestui aspect, magistraţii l-au condamnat pe Robert la închisoare pe viaţă. Tânărul va trebui să petreacă cel puţin 18 ani după gratii înainte să solicite, pentru prima dată, eliberarea condiţionată.

Ancheta a scos la iveală ideea că atacul lui Robert a fost unul dintre cele mai feroce din istorie, acesta lovindu-şi prietenul cu nu mai puţin de 325 de lovituri de cuţit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » El este bărbatul care şi-a ciopârţit prietenul cu 325 de lovituri de cuţit