Antena Meniu Search
x

Cornel s-a stins fulgerător, în Anglia, la doar 30 de ani. A intrat în comă şi nu s-a mai trezit

Cornel s-a stins fulgerător, departe de casă, la doar 30 de ani. Tânărul a intrat în comă, în Anglia, şi nu s-a mai trezit. Acum, familia cere ajutorul pentru a aduce în ţară trupul neînsufleţit. 

de Redactia Observator

la 10.05.2019, 15:20

Cornel Mate avea 30 şi devenise nu de multă vreme tatăl unui băieţel
Cornel Mate s-a stins fulgerător, în Anglia, la doar 30 de ani. A intrat în comă şi nu s-a mai trezit - Facebook

Cornel s-a stins fulgerător, departe de casă, la doar 30 de ani. Tânărul a intrat în comă, în Anglia, şi nu s-a mai trezit. Acum, familia cere ajutorul pentru a aduce în ţară trupul neînsufleţit. 

Cornel Mate avea 30 şi devenise nu de multă vreme tatăl unui băieţel. 

Originar din Alba Iulia, bărbatul a simţit că trebuie să facă mai mult pentru familia lui.

Aşa că a plecat să muncească în Marea Britanie şi s-a abgajat barman. Potrivit alba24.ro, tânărul a contactat o infecție la nivelul creierului. Operat de urgenţă, Cornel a fost în comă indusă, dar nu s-a mai trezit niciodată. 

Cornel Mate a murit departe de casă, familia cere ajutorul

Acum, familia şi prietenii acestuia fac un apel la umanitate pentru a-l putea aduce pe tânăr în România. 

"Îl știu personal pe Cornel Mate, un baiat muncitor (unde muncea lasa loc de buna ziua) .... o persoană absolut deosebită, cu o bunătate sufletească și o blândețe pe care nu le-am mai întîlnit niciodată. El a decedat dupa 2 luni in spital (o infectie la creier, operatie pe creier....), tatal unui baietel de cativa anisori ... familia are nevoie de ajutor financiar pentru a-l aduce acasă și a-l înmormânta după obiceiurile creștine.

Daca puteți să ajutați va rog frumos faceți o donație cît de mică, orice bănuț contează. Va multumesc mult. Si iertati-mi îndrăzneală", a scris o prietenă pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Costurile pentru repatriere sunt de 3.500 de euro, la care se adaugă și cheltuielile cu înmormântarea.

Aşa că familia a deschis conturi bancare online, în lei, euro şi lire sterline pentru a strânge această sumă necesară aducerii lui Cornel acasă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Cornel s-a stins fulgerător, în Anglia, la doar 30 de ani. A intrat în comă şi nu s-a mai trezit