Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Bătaie cumplită, filmată într-un beach bar din Halkidiki: 7 bulgari au tăbărât cu furie pe patronul grec

Incident şocant în Halkidiki, una dintre regiunile din Grecia în care mii de români îşi fac vacanţa anual. Proprietarul unui bar situat chiar pe plajă a fost bătut cu brutalitate de şapte clienţi bulgari. Echipa de pază a intervenit, iar unul dintre agenţi a împuşcat doi dintre agresori. În total, trei persoane au ajuns la spital, iar alte opt au fost arestate.

de Redactia Observator

la 19.08.2024 , 18:12

O bătaie violentă s-a petrecut sâmbătă într-un bar cunoscut de pe insula Halkidiki din Grecia. Trei cetăţeni bulgari au fost răniţi. Camerele de supraveghere au surprins şi momentul în care zeci de oameni care luau cina au fugit cuprinşi de panică.

Potrivit presei locale, unul dintre bărbaţii implicaţi în scandalul violent a fost împuşcat în piept, iar un altul a fost nimerit de alt glonţ tras de oamenii legii. Răniţii au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

Există chiar şi speculaţii potrivit cărora indivizii ar avea legături cu mafia din Bulgaria. Consulatul Bulgar din Thessaloniki a fost informat cu privire la cele petrecute în barul din Halkidiki.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Ştiri externe » Bătaie cumplită, filmată într-un beach bar din Halkidiki: 7 bulgari au tăbărât cu furie pe patronul grec