Antena Meniu Search
x

Un bătrân din China, găsit cu coronavirus la aproape o lună de la expunere, a pus pe jar specialiştii

Epidemia de coronavirus capătă noi dimensiuni, după ce cazul unui bătrân din China, îmbolnăvit la aproape o lună de la expunere, a pus pe jar întreaga lume medicală.

de Redactia Observator

la 22.02.2020, 13:38

Bătrânul s-a îmbolnăvit la aproape o lună de când a intrat în contact cu sora lui
Cazul bătrânului arată că perioada de incubaţie a coronavirusului poate fi mult mai mare - Hepta
  • Un bătrân din China, găsit cu coronavirus la aproape o lună de la expunere, a pus pe jar specialiştii
  • Cazul bătrânului arată că perioada de incubaţie a coronavirusului poate fi mult mai mare

Epidemia de coronavirus capătă noi dimensiuni, după ce cazul unui bătrân din China, îmbolnăvit la aproape o lună de la expunere, a pus pe jar întreaga lume medicală.

Bărbatul, identificat drept Jiang, de 70 de ani, din Hubei, a intrat în contact cu sora lui, purtătoare de coronavirus, pe data de 24 ianuarie.

Conform Reuters, după 14 zile de stat în carantină, perioada despre care se ştia că este perioadă de incubaţie a coronavirusului, Jiang credea că a scăpat de ce este mai rău, mai ales că nu prezenta niciun simptom.

Însă, pe 20 februarie, la aproape o lună de când a intrat în contact cu sora lui bolnavă, Jieng a început să facă febră.

Iar a doua zi, pe 21 februarie, inevitabilul s-a produs, rezultatele testelor arătând că bătrânul de 70 de ani s-a îmbolnăvit şi el de coronavirus.

Bărbatul a fost internat în stare gravă în spital, iar cazul său va fi analizat de cei mai buni medici din China, în colaborare cu specialişti din întreaga lume, pentru că arată că, de fapt, perioada de incubaţie a coronavirusului poate fi mult mai mare decât cele 14 zile despre care se ştia iniţial.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Un bătrân din China, găsit cu coronavirus la aproape o lună de la expunere, a pus pe jar specialiştii