Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bătută și violată cu bestialitate de un CULTURIST, care a intrat peste ea în casă. Femeia de 31 de ani a fost supusă unor torturi inimaginabile

Un culturist care a făcut închisoare în Polonia și Germania a fost condamnat din nou, după ce a bătut și violat cu bestialitate o femeie, în Marea Britanie.

de Redactia Observator

la 24.10.2017 , 17:07

Un culturist care a făcut închisoare în Polonia și Germania a fost condamnat din nou, în Marea Britanie, după ce a bătut și violat cu bestialitate o femeie peste care a intrat în casă.

Robert Chodyra a fost găsit vinovat pentru un "atac brutal, sadic și prelungit" asupra unei femei, peste care a intrat în casă, într-o noapte, în luna august.

Potrivit mărturiilor din timpul procesului, după mai multe ore în care a fost bătută și violată, femeia a fost lăsată într-o baltă de sânge după ce a fost lovită de cel puțin 15 ori.

Articolul continuă după reclamă

Chodyra (46 de ani), din Grimsby, Lincolnshire, fusese deja condamnat la închisoare în Polonia, iar în 2009 a primit opt ani de închisoare, în Germania, pentru tentativă de crimă și tentativă de jaf cu armă automată.

Cu toate acestea, Chodyra a reușit să se mute în Marea Britanie, scrie Daily Mail.

"Cazul poate fi descris ca fiind un atac sadic, crud, prelungit, o adevărată tortură", a declarat prororul în acest caz.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri externe » Bătută și violată cu bestialitate de un CULTURIST, care a intrat peste ea în casă. Femeia de 31 de ani a fost supusă unor torturi inimaginabile