Antena Meniu Search
x

Video Beijing a publicat imagini cu Peng Shuai, tenismena dispărută de o lună după ce a acuzat un vicepremier chinez de abuz sexual

Au apărut primele imagini cu Shuai Peng, tenismena chineză dispărută de aproape o lună. Este vorba de mai multe clipuri făcute publice de aparatul de propagandă de la Beijing, care face eforturi să arate lumii că fosta sportivă este bine. Numai că fanii şi oficialii din tenis cred că a fost forţată să apară în filmări regizate. Peng Shuai nu mai fusese văzută în public după ce l-a acuzat pe un fost vicepremier că a abuzat-o sexual.

de Redactia Observator

la 21.11.2021, 22:03

Vezi și

UPDATE: Președintele Comitetului Olimpic Internațional, Thomas Bach, a discutat într-un apel video cu Peng Shuai, anunță organizația pe care o reprezintă, după îngrijorările privind dispariția jucătoarei de tenis. Cei doi au comunicat în prezența unui oficial chinez din domeniul sportului, precum și a reprezentantului pentru Comisia de Atletism din cadrul Comitetului Olimpic.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Știre inițială: Sunt imaginile care ar trebui să convingă lumea întreagă că tenismena este bine. Este filmată la un turneu de tenis la Beijing. Sportiva zâmbeşte şi face cu mâna publicului şi dă autografe mai multor copii.

O nouă filmare cu tenismena Peng Shuai

Pe acelaşi subiect

O a doua filmare ne-o prezintă la masă cu antrenorul ei şi mai mulţi prieteni la un celebru restaurant. Numai că nimeni nu poate verifica autenticitatea imaginilor sau când au fost filmate. Preşedintele organizaţiei de tenis feminin cere şi alte dovezi că viața lui Peng Shuai nu este pusă în pericol după acuzațiile făcute. Şi numeroşi sportivi fac presiuni pentru a afla veşti despre fosta lor colegă.

"Mă gândesc la tine şi sper că eşti bine" - a scris Simona Halep pe Twitter, referitor la Peng Shuai.

"Sunt devastată şi şocată. Acest lucru trebuie investigat şi nu trebuie să rămânem tăcuţi" - este apelul care vine de la Serena Williams. Îngrijorată este şi jucătoarea noastră de dublu, Irina Bara, care a comentat dispariţia lui Peng în timpul unei conferrinţe de presă.

Irina Bara, jucătoare de tenis: Este o situaţie foarte stranie şi tare ne-am dori să avem nişte informaţii.

Reacții la nivel internațional în cazul dispariției lui Peng Shuai

Marea Britanie şi Statele Unite au ameninţat chiar cu retragerea de la Jocurile Olimpice de Iarnă, care încep în februarie la Beijing.

Jen Psaki, purtătoare de cuvânt Casa Albă: Suntem foarte îngrijoraţi. Orice acuzaţie de agresiune sexuală ar trebui anchetată.

China nu numai că nu investighează, ba chiar a încercat să şteargă orice acuzaţie din mediul online. Mesajul în care sportiva îl acuza pe un fost vicepremier de viol, a dispărut, la fel şi conturile fostei campioane de pe reţele sociale.

La începutul lunii Peng Shuai a şocat pe toată lumea, după ce a avut curajul să dezvăluie cum unul dintre cei mai puternici oameni ai regimului comunist de la Beijing a abuzat-o sexual şi a transformat-o în amanta lui împotriva voinţei ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri externe » Beijing a publicat imagini cu Peng Shuai, tenismena dispărută de o lună după ce a acuzat un vicepremier chinez de abuz sexual