Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Belgia a desfășurat o forță suplimentară de 300 de soldați ca urmare a riscului de acte de teroriste

Belgia a desfășurat o forță suplimentară de până la 300 de soldați pe teritoriul său ca urmare a amenințării teroriste crescute, au anunțat premierul Charles Michel și ministrul apărării, Steven Vandeput.

de Redactia Observator

la 17.11.2015 , 15:25

 Belgia a desfășurat o forță suplimentară de până la 300 de soldați pe teritoriul său ca urmare a amenințării teroriste crescute, au anunțat premierul Charles Michel și ministrul apărării, Steven Vandeput, relatează DPA.

Măsura adoptată survine la o zi după ce nivelul de amenințare teroristă în Belgia a fost revizuit la gradul 3, ceea ce indică o 'amenințare serioasă'. Unii dintre atacatorii care au comis atacurile din Paris veneau din capitala Belgiei, Bruxelles.

Armata belgiană va ajuta la supravegherea locațiilor sensibile, cu forțe suplimentare desfășurate în orașe, se arată în declarație. Mobilizarea survine în contextul în care în Belgia sunt deja desfășurați 220 de soldați pentru asigurarea securității.

Articolul continuă după reclamă

Sursa: agerpres.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Luaţi vitamine doar după ce consultaţi un medic?
Observator » Ştiri externe » Belgia a desfășurat o forță suplimentară de 300 de soldați ca urmare a riscului de acte de teroriste