Bere în funcție de personalitate
Mai tare sau deloc alcoolizată, mai dulce sau chiar aromată, într-un bar din Marea Britanie berea poate reflecta cele mai îndrăzneţe gusturi ale clienţilor
Mai tare sau deloc alcoolizată, mai dulce sau chiar aromată, într-un bar din Marea Britanie berea poate reflecta cele mai îndrăzneţe gusturi ale clienţilor
Oamenii îşi pot alege chiar şi gradul de aciditate al băuturii, la fel şi concentraţia de alcool. Deocamdată, aparatul care promite să revoluţioneze industria berii este prototip, dar firma care l-a creat speră ca, în curând, să ajungă în localurile din toată lumea.
Poate arăta ca un espressor, dar acest aparat are scopul să personalizeze. berea. Dezvoltat de o companie cu sediul în Cambridge, acesta poate regla gradul de aciditate al băuturii, concentraţia de alcool şi chiar să adauge diverse arome, pentru o experienţă unică. Arome fructate, mentolate sau chiar picante, totul depinde de gustul şi de inspiraţia fiecăruia.
Deşi abia a obţinut aprobările necesare pentru a intra pe piaţă, sistemul se bucură de mare succes printre proprietarii de baruri care au apucat să îl testeze. Firma care îl produce speră ca, în câţiva ani, să îl exporte în toată lumea.
Adaugă un pic de spectacol băuturii! Este ceva diferit decât vechile băuturi pe care le pot savura şi acasă. Le permite să îşi adauge exact aroma pe care şi-o doresc.
Nutriţioniştii încurajează consumul de bere atâta timp cât cantitatea nu depăşeşte un pahar pe zi. Deşi e bogată în vitamine, minerale şi antioxidanţi, consumată în exces, berea este totuşi o băutură cu conţinut mediu de alcool şi poate avea efecte secundare grave pentru sănătate.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰