Antena Meniu Search
x
LIVE

Bernie Ecclestone, fostul șef al Formulei 1, arestat în Brazilia pentru port ilegal de armă în avion

Fostul șef al Formulei 1, Bernie Ecclestone, a fost arestat, joi, în Brazilia pentru port ilegal de armă la îmbarcarea în avion, scrie BBC, citat de Mediafax. După ce a plătit cauțiunea, bărbatul și-a putut continua călătoria.

De Redactia Observator la 26.05.2022, 17:28
Bernie Ecclestone, fostul șef al Formulei 1, arestat în Brazilia pentru port ilegal de armă în avion
- Profimedia

Fostul șef al Formulei 1, Bernie Ecclestone, a fost arestat în timp ce se îmbarca într-un avion privat cu destinația Elveția. Motivul a fost portul ilegal de armă. Într-o declarație făcută joi, poliția locală a declarat că a găsit un pistol LW Seecamp.32 fără documente în bagajul bărbatului de 91 de ani, în timpul unui control cu raze X.

Ecclestone a recunoscut că deținea arma, dar a declarat că nu știa că aceasta se afla în bagajul său la momentul respectiv. După ce a plătit cauțiunea, Ecclestone a fost eliberat pentru a-și continua călătoria spre Elveția. Ecclestone, care a petrecut 40 de ani la conducerea Formulei 1 înainte de a se retrage în 2017, este căsătorit cu Fabiana Ecclestone, de origine braziliană.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Bernie Ecclestone, fostul șef al Formulei 1, arestat în Brazilia pentru port ilegal de armă în avion