Antena Meniu Search
x

Biden, din nou dezorientat. S-a ridicat și a început să se plimbe printr-un platou de știri înainte ca emisiunea să se încheie

Preşedintele Joe Biden este din nou în centrul atenţiei, după ce s-a plimbat printr-un platou de ştiri, în direct. Liderul de la Casa Albă a fost invitat ieri, la o emisiunea, pentru a vorbi despre viitoarele alegeri prezidenţiale şi despre actuala scenă politică. La sfârşitul interviului, Biden s-a ridicat de pe scaun şi a început să meargă prin studiou, înainte ca emisiunea să se încheie. 

de Redactia Observator

la 30.06.2023, 14:04

Vezi și

Jurnalist: Domnule preşedinte, vă mulţumesc!

Joe Biden: Mulţumesc!

Jurnalist: Nu plecaţi nicăieri, suntem foarte entuziasmaţi de ce urmează aici.

Preşedintele Statelor Unite a mulţumit gazdei emisiunii, i-a strâns mâna şi a plecat de pe platou, aparent indiferent la faptul că transmisiunea în direct nu se încheiase. În urma sa, gazda emisiunii pare complet derutată de ceea ce se întâmplă, dar continuă ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic.

Purtătorii de cuvânt ai Casei Albe au transmis că Joe Biden are mereu ceva de făcut și i-ar fi fost imposibil să aștepte sfârșitul emisiunii, fără să întârzie la următoarele întâlniri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Biden, din nou dezorientat. S-a ridicat și a început să se plimbe printr-un platou de știri înainte ca emisiunea să se încheie