Antena Meniu Search
x

Bilanţ final în coşmarul din Italia: 29 de morţi, 11 supravieţuitori! Salvatorii au oprit oficial căutările în zona hotelului lovit de avalanşă (VIDEO)

29 de oameni au murit, iar 11 au fost salvaţi de sub hotelul Rigopiano din centrul Italiei, distrus de o avalanşă catastrofală, în 19 ianuarie.

29 de oameni au murit, iar 11 au fost salvaţi de sub hotelul Rigopiano din centrul Italiei, distrus de o avalanşă catastrofală, în 19 ianuarie.

Potrivit canalului italian de televiziune RaiNews24, pe lista dispăruţilor nu se mai află nicio persoană, motiv pentru care autorităţile au oprit oficial căutările în zona hotelului lovit de avalanşă.

În cursul nopţii de marţi spre miercuri, au fost scoase de sub dărâmături trei cadavrele. Marţi dimineaţă, salvatorii au mai recuperat trei trupuri neînsufleţite: două femei şi un bărbat.

Printre victime se numără administratorul hotelului, Roberto del Rosso. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Până la 120.000 de tone de zăpadă s-au desprins din masiv, au distrus o pădure şi au îngropat hotelul, după ce mai multe cutremure puternice au lovit regiunea. Se pare că viteza avalanşei a atins 100 de kilometri pe oră atunci când a acoperit hotelul Rigopiano.

Managerul Bruno Di Tommaso a trimis autorităţilor locale şi provinciale un e-mail chiar în ziua avalanşei, în care s-a plâns de situaţia drumurilor blocate, a seismelor puternice şi a atras atenţia că generatorul nu va rezista mai mult de 24 de ore.

Procurorii italieni au lansat o anchetă în urma tragediei şi iau în considerare acuzaţii pentru neglijenţă criminală şi omor prin imprundenţă la hotelul Rigopiano.

Reamintim că o femeie originară din România şi cei doi copii ai acesteia au fost salvaţi în cursul zilei de vineri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Bilanţ final în coşmarul din Italia: 29 de morţi, 11 supravieţuitori! Salvatorii au oprit oficial căutările în zona hotelului lovit de avalanşă (VIDEO)