Antena Meniu Search
x

Video Black Friday 2022, în SUA. Mariah Carey, acuzată că a făcut playback la concertul de Ziua Recunoştinţei

Americanii au celebrat ieri Ziua Recunoştinţei. Nu au lipsit focurile de artificii sau tradiţionala masă alături de familie. Ziua de sărbătoare nu s-a încheiat bine pentru toată lumea. Celebra Mariah Carey este acuzată că a făcut playback în timpul recitalului pe care l-a susţinut la New York. Azi, americanii au o nouă zi plină. Astăzi este Black Friday, iar inflaţia i-a împins chiar şi pe sceptici să verifice ofertele magazinelor.

de Redactia Observator

la 25.11.2022, 20:55

Vezi și

Concerte, parade, focuri de artificii şi străzi pline de oameni. Aşa au arătat oraşele din Statele Unite de Ziua Recunoştinţei. După doi ani de restricţii, americanii au lăsat grijile de-o parte şi au petrecut până în zori. Parada Macy din New York a fost, ca în fiecare an, în centrul atenţiei. 28 de care alegorice, 16 baloane gigantice şi zeci de celebrităţi au defilat prin faţa miilor de oameni. Spectacolul oferit de Paula Abdul, cântăreaţa în vârstă de 60 de ani, a fost apreciat atât de cei prezenţi în New York, cât şi de internauţi.

Mariah Carey, diva Crăciunului, nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor fanilor

În schimb, Mariah Carey, diva Crăciunului, nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor fanilor. Vedeta a interpretat faimoasa piesă, 'All I want for Christmas', devenită deja imn al sărbătorilor de iarnă. Numai că oamenii o acuză că a făcut play-back. Alături de familie a petrecut şi fotomodelul Heidi Klum, care a postat pe instagram un videoclip în care găteşte împreună cu soţul ei. Actriţa Gwyneth Paltrow le-a arătat fanilor cum să pregătească o delicioasă masă de Ziua Recunoştinţei.

Preşedintele Statelor Unite, alături de soţia sa, au petrecut Ziua Recunoştinţei împreună cu militarii americani, pentru care au aranjat o masă tradiţională. Sărbătoare a fost şi la 400 de kilometri deasupra Pământului, pe Staţia Spaţială Internaţională. Ca în fiecare an, direct de la masa de sărbătoare, americanii s-au aşezat la coadă, pentru a nu rata reducerile de Black Friday, mai ale acum, în perioada de criză. Deşi în faţa magazinelor mulţimi de oameni aşteaptă deschiderea uşilor, numărul celor care fac cumpărături fizic scade de la an la an. Majoritatea comandă online, dar anul acesta pachetele s-ar putea să vină cu întârziere. Amazon, cel mai mare retailer online din lume, este zguduit de greve la nivel internaţional. Angajaţii vor bani mai mulţi şi respectarea zilelor libere. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Black Friday 2022, în SUA. Mariah Carey, acuzată că a făcut playback la concertul de Ziua Recunoştinţei