Antena Meniu Search
x

Au apărut bocanci inteligenţi, prima încălţăminte care poate strigă după ajutor!

A apărut soluţia salvatoare pentru copiii care riscă să se piardă sau pentru vârstnicii cu probleme de memorie, bocancii inteligenţi!

Vezi și

A apărut soluţia salvatoare pentru copiii care riscă să se piardă sau pentru vârstnicii cu probleme de memorie. Bocancii inteligenţi, capabili să protejeze viaţa celui care îi poartă, au fost prezentaţi la Târgul de Tehnologie Mobilă din Barcelona.

Conectaţi la internetul wireless, aceşti bocanci îl ajută pe cel care îi poartă să trimită o alertă fără a folosi telefonul mobil. Un senzor amplasat în zona călcâiului este elementul care transmite semnalul SOS. Sau chiar o alertă de evacuare în situaţii de urgenţă.

Bocancii inteligenţi primesc şi transmit în timp real notificări şi chiar detectează căzăturile. Ei pot să indice inclusiv locul în care este persoana aflată în pericol.  

Bocancii sunt realizaţi dintr-un material foarte rezistent şi au antenă GPS încorporată. Creatorii lor spun că senzorul rezistă la o temperatură cuprinsă între minus 20 şi plus 70 de grade Celsius. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Au apărut bocanci inteligenţi, prima încălţăminte care poate strigă după ajutor!