Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Brad Pitt are o sosie în Moldova! Un bărbat care seamănă leit cu celebrul actor a filmat peste Prut (VIDEO)

Brad Pitt a vizitat Republica Moldova. Sau, cel puţin, aşa s-a dus vestea, după ce un olandez care-i seamănă leit a apărut într-un spot pentru turism.

de Redactia Observator

la 24.11.2017 , 23:42

Brad Pitt a vizitat Republica Moldova. Sau, cel puţin, aşa s-a dus vestea, după ce un olandez care-i seamănă leit a apărut într-un spot de promovare a turismului din țara vecină. Ospitalitatea moldovenilor l-a cucerit.

Mai împlinit şi cu o altă frizură, Brad Pitt de Moldova seamănă, totuşi, izbitor cu actorul american. Cei doi au acelaşi zâmbet şi acelaşi şarm. 

Sosia lui Brad Pitt este un olandez care lucrează în IT. În spotul de promovare, care se numeşte "Bine ai venit la noi", el joacă rolul unui oaspete ce colindă un sat moldovenesc, unde este primit cu braţele deschise. 

Vezi și

Reclama a fost filmată în Orhei, pe parcursul a cinci zile. După experienţa trăită, Brad Pitt de Moldova a mărturisit că s-a îndrăgostit iremediabil de ţara aflată peste Prut, de frumuseţea locurilor şi ospitalitatea oamenilor. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Brad Pitt are o sosie în Moldova! Un bărbat care seamănă leit cu celebrul actor a filmat peste Prut (VIDEO)