Antena Meniu Search
x

FOCURI DE ARMĂ în timpul unui discurs al preşedintelui Franţei. Două persoane au fost rănite (VIDEO)

Un poliţist a deschis focul, accidental, în timpul unui discurs al preşedintelui Franţei, Francois Hollande, două persoane fiind rănite, informează Associated Press.

Un poliţist a deschis focul, accidental, în timpul unui discurs al preşedintelui Franţei,  Francois Hollande, două persoane fiind rănite, informează Associated Press.

Incidentul s-a petrecut, în această după-amiază, în timpul unui discurs susţinut de Hollande, la Villognon, cu ocazia inaugurării liniei de mare viteză (LGV) Tours-Bordeaux.

Preşedintele Franţei a auzit focul de armă, s-a oprit şi a zis: "Sper că nu este nimic grav", după care şi-a continuat discursul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit unor jurnalişti prezenţi la eveniment, un foc de armă a fost tras accidental de un jandarm însărcinat cu securitatea care ar fi tresărit sau şi-ar fi manipulat greşit arma.

Două persoane au fost rănite şi preluate de Securitatea Civilă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » FOCURI DE ARMĂ în timpul unui discurs al preşedintelui Franţei. Două persoane au fost rănite (VIDEO)