Antena Meniu Search
x

Netflix a comandat două noi sezoane pentru Bridgerton. Actorul Regé-Jean Page nu va apărea în cel de-al doilea sezon

Netflix a comandat două noi sezoane pentru serialul „Bridgerton”, care a debutat în decembrie 2020 pe platformă.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 13.04.2021, 16:40

Bridgerton
Netflix a comandat două noi sezoane pentru Bridgerton - Shutterstock
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Deşi producţia pentru sezonul secund nu s-a încheiat încă, Netflix a comandat deja sezoanele 3 şi 4 din cel mai popular serial al său, potrivit Variety. Primul sezon „Bridgerton” a fost vizionat, potrivit serviciului de streaming, de pe mai mult de 82 de conturi.

Creat de Chris Van Dusen pe baza romanelor scrise de Julia Quinn, primul sezon al serialului „Bridgerton” a avut-o în centru pe Daphne Bridgerton (interpretată de Phoebe Dynevor), fiica cea mare a puternicei familii Bridgerton. Ea şi-a făcut debutul pe piaţa competitivă a mariajelor din înalta societate londoneză din perioada Regenţei. L-a cunoscut pe dezirabilul duce de Hastings (Regé-Jean Page), burlac convins şi, din punctul de vedere al mamelor debutantelor, partida sezonului. La finalul primului sezon, cei doi s-au căsătorit şi aveau deja un copil.

Actriţa Simone Ashley, cunoscută pentru rolul din „Sex Education”, este protagonista celui de-al doilea sezon al „Bridgerton”. Ashley interpretează rolul Kate Sharma, de care se îndrăgosteşte Antony Bridgerton (jucat de Jonathan Bailey), fratele protagonistei primului sezon, potrivit news.ro.

Ducele de Hastings nu va apărea în cel de-al doilea sezon

Sezonul al doilea al producţiei Shondaland are la bază a doua carte din seria semnată de Quinn, „The Viscount Who Loved Me”. Producţia va fi reluată în primăvară şi se va concentra pe viaţa sentimentală a fratelui lui Daphne, Lordul Anthony Bridgerton, interpretat de Jonathan Bailey, în timp ce Ducele de Hastings, actorul Regé-Jean Page, nu va mai apărea.

„Dragii mei cititori, în timp ce toate privirile sunt îndreptate spre încercarea lordului Anthony Bridgerton de a găsi o vicontesă, ne luăm rămas bun de la Regé-Jean Page, care a interpretat atât de strălucit rolul ducelui de Hastings”, este precizat într-o scrisoare semnată de naratoarea imaginară a seriei, Lady Whistledown, postată pe reţelele de socializare de către Netflix.

Producători executivi sunt Shonda Rhimes, Betsy Beers şi Chris Van Dusen, creator şi showrunner.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Netflix a comandat două noi sezoane pentru Bridgerton. Actorul Regé-Jean Page nu va apărea în cel de-al doilea sezon