Antena Meniu Search
x

Brigitte Bardot, probleme de respiraţie din cauza caniculei. Medicii de pe ambulanţă au intervenit la timp, deşi iniţial au primit o adresă greşită

Brigitte Bardot a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a suferit unele dificultăți de respirație. Serviciile de urgență s-au grăbit la locuința vedetei, pentru a îi acorda imediat îngrijirile medicale de care avea nevoie.

de Redactia Observator

la 19.07.2023, 22:39

Brigitte Bardot, probleme de respiraţie din cauza caniculei. Medicii de pe ambulanţă au intervenit la timp, deşi iniţial au primit o adresă greşită
Brigitte Bardot, probleme de respiraţie din cauza caniculei. Medicii de pe ambulanţă au intervenit la timp, deşi iniţial au primit o adresă greşită - Profimedia

Soțul actriței franceze, Bernard d'Ormale, a confirmat vestea și a clarificat ce s-a întâmplat la scurt timp incident, care a avut loc la reședința lor din Saint-Tropez, potrivit DailyMail.

Era în jurul orei 9 a.m. când Brigitte a avut probleme cu respirația. Respirația ei a fost mai puternică decât de obicei, dar nu și-a pierdut cunoștința. Ca toți oamenii de o anumită vârstă, ea nu mai suportă căldura. Se întâmplă la 88 de ani. Nu trebuie să facă eforturi inutile, a spus Bernard d'Ormale. Acesta a adăugat că ambulanțele „au primit inițial adresa greșită”.

Brigitte Bardot a jucat în 47 de filme înainte de a părăsi industria cinematografică în 1973. Născută și crescută la Paris, a fost o balerină aspirantă înainte de a începe să lucreze ca model și actriță.

Bardot avea doar 15 ani când a apărut pe coperta revistei Elle în 1950, care i-a lansat cariera de actriță. La scurt timp, ea l-a cunoscut pe primul ei soț, regizorul Roger Vadim, la o audiție. Nu a primit rolul, dar ea și Roger s-au îndrăgostit nebunește. În ciuda dezaprobării inițiale a familiei ei, s-au căsătorit în 1952, când ea avea 18 ani, iar el 24.

Ea și Vadim au divorțat în anul următor, dar au continuat să lucreze împreună în filmul din 1958 The Night Heaven Fell. În 1959, ea s-a căsătorit cu Jacques Charrier și au avut împreună un fiu, Nicolas, înainte de a se despărți în 1962. Patru ani mai târziu, s-a căsătorit cu Sachs, dar au divorțat în 1969. De când s-a retras din actorie, s-a dedicat Fundației Brigitte Bardot, care este dedicată protecției animalelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Brigitte Bardot, probleme de respiraţie din cauza caniculei. Medicii de pe ambulanţă au intervenit la timp, deşi iniţial au primit o adresă greşită