Antena Meniu Search
x

Britanicul care și-a părăsit familia pentru o refugiată a primit o altă ucraineancă în casa sa. De ce a făcut acest lucru

Tony Garnett, un bărbat de 29 de ani din Marea Britanie, a ajuns cunoscut la nivel mondial după ce a decis să își părăsească partenera și cele două fiice pe care le are cu aceasta la doar zece zile după ce o tânără refugiată din Ucraina, Sofia Karkadim s-a mutat în casa lor, notează The Sun.

de Redactia Observator

la 21.07.2022, 16:36

Tony și Sofia s-au mutat împreună după doar 10 zile după ce s-au cunoscut.
Britanicul a primit încă o refugiată din Ucraina în casa sa. - Profimedia

După ce s-a mutat cu nou s-a iubită, Tony a intrat de mai multe ori în atenția presei internaționale. De data aceasta după ce a decis să găzduiască o altă refugiată din Ucraina în casa sa, pe Sofia Rastorhuieva de 19 ani, alături de iubitul acesteia, Ilia Tronevici de 18 ani. Acum cei patru locuiesc împreună în Bradford, Wet York.

Cum a ajuns britanicul să găzduiască o altă refugiată?

Bărbatul de 28 ani a decis să îi găzduiască pe cei doi după ce a găsit un anunț pe o rețea socială în care aceștia spuneau că au fost dați afară din casa familiei care s-a oferit să îi primească după ce au ajuns în Marea Britanie.

După cum susține Sofia Rastorhuieva, fostele gazde i-au pus să doarmă pe o canapea micuță și îi obligau să se ocupă de activitățile domestice ca curățatul, măturatul sau spălatul vaselor.

"Mă bucur că Tony și Sofia au decis să ne ajute. Eram foarte nefericiți în acel loc... Nu aveam unde să mergem", a explicat Sofia Rastorhuieva. Iubitul acesteia, Ilia, le-a explicat jurnaliștilor că îi mulțumește lui Tony pentru ajutorul oferit și că, momentan, situația lor este critică și asta deoarece încă își caută un loc de muncă.

Sofia Karkadim, prietena lui Tony, a comentat și ea situația și a explicat că prezența a altor doi refugiați din Ucraina o face să nu se mai simtă singură și că îi mai alină dorul de casa pe care a părăsit-o în urmă cu câteva luni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Britanicul care și-a părăsit familia pentru o refugiată a primit o altă ucraineancă în casa sa. De ce a făcut acest lucru