Antena Meniu Search
x

Bunici români, acuzați de răpire, în Italia. Mama unei fetițe de 2 ani își acuză socrii că i-au furat copila și au dus-o în România

Părinții unui tânăr român de 25 de ani, mort într-un cumplit accident pe un drum din Italia, au fost denunțați pentru sustragere de minori, după ce au plecat în România cu nepoata lor, de numai 2 ani, fără a avea acordul mamei.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 08.03.2021, 13:18

  • Mama fetiței spune că socrii ei nu aveau niciun drept să o scoată pe copilă din Italia.
  • Tânăra de 27 de ani i-a denunţat pentru sustragere de minori.

În urmă cu două săptămâni, Ionuț Nistor, un băiat român de 25 de ani a murit într-un teribil accident de circulație în Italia, relatează fanpage.it.

Nenorocirea a avut loc la Alatri, provincia Frosinone.

Aflat la volanul mașinii sale BMW, băiatul a pierdul controlul direcției, a părăsit carosabilul și s-a izbit cu bolidul de un copac de pe marginea șoselei. 

fanpage.it

Din nefericire, în urma impactului devastator, tânărul român a sfârșit pe loc, scrie tg24.info.

Imediat după tragedie, părinții băiatului s-au întors în România.

Dar și-au adus cu ei și nepoțica de 2 ani.

Bunici români, acuzați de răpire

Mama fetiței, rezidentă în Altri, spune însă că socrii ei nu aveau niciun drept să o scoată pe copilă din Italia, denunțându-și socrii pentru sustragere de minori.

Potrivit Frosinone Web, nepoțica locuia cu bunicii ei paterni de ceva timp, din cauza unor neînțeleri între fiul lor și mama fetiței.

Aceasta din urmă spune că ultima dată când a vorbit cu soacra ei la telefon, bătrâna i-ar fi spus să nu o mai sune niciodată și că ea și soțul ei încă își plâng fiul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Bunici români, acuzați de răpire, în Italia. Mama unei fetițe de 2 ani își acuză socrii că i-au furat copila și au dus-o în România