Antena Meniu Search
x

Video Extratereştrii, o ameninţare pentru siguranţa naţională! Dezvăluirile controversate făcute de un fost agent din serviciile de informaţii americane

Nave extraterestre zboară prin spaţiul aerian american şi sunt o ameninţare pentru siguranţa naţională! Un fost agent din serviciile de informaţii americane a dat această declaraţie în faţa Congresului Statelor Unite. Politicienii au audiat şi foşti piloţi militari, care i-au confirmat dezvăluirile controversate. 

de Redactia Observator

la 27.07.2023, 21:56

Vezi și

Două ore a durat audierea în care trei foşti oficiali din serviciile de informații și Marina Americană au povestit întâlnirile lor cu obiecte zburătoare neidentificate. Cu toţii susţin că au raportat totul oficialilor de la Pentagon, care i-ar fi ignorat. 

Reacţia Pentagonului

Lt. Ryan Graves, US Navy: În spaţiul nostru aerian sunt OZN, dar multe nu sunt raportate. Aceste evenimente nu sunt rare sau izolate. Tăcerea impusă din jurul Obiectelor Zburătoare Neidentificate este reală şi ameninţă securitatea naţională. 

Fostul spion şi piloţii au mers şi mai departe - guvernul american are dovezi că nu suntem singuri în Galaxie. Are resturi dintr-un OZN şi părţi din extratereştri, spun ei. 

Maj. David Grusch, US Air Force: În cadrul atribuţiilor mele, am aflat că există un program de recuperare a rămăşiţelor unui aparat neidentificat şi de analiză a acestuia. Mi-a fost refuzat accesul la aceste documente când l-am cerut. 

Pentagonul susţine că nu există dovezi despre un program de cercetare al OZN-urilor. Anul trecut, autorităţile din Statele Unite au analizat 510 de obiecte zburătoare neidentificate, de trei ori mai multe decât în anul precedent. Unele au fost identificate drept baloane sau drone, dar cele mai multe rămân un mister. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri externe » Extratereştrii, o ameninţare pentru siguranţa naţională! Dezvăluirile controversate făcute de un fost agent din serviciile de informaţii americane