Antena Meniu Search
x

Cadavrul unui bărbat, găsit în trenul de aterizare al unui avion care a ajuns la Londra. Mister pe Aeroportul Gatwick

Descoperire macabră într-un avion, pe Aeroportul Gatwick din Anglia. Cadavrul unui bărbat a fost găsit în trenul de aterizare al unei aeronave care venea din Banjul, capitala ţării africane Gambia. 

de Redactia Observator

la 22.12.2022, 11:17

Descoperire macabră pe Aeroportul Gatwick
Descoperire macabră pe Aeroportul Gatwick - Shutterstock

Un cadavru a fost găsit, de poliţiştii din Sussex, în trenul de aterizare al unui avion care opera o cursă Gambia - Marea Britanie. Este vorba despre un bărbat desoperit, fără viaţă, în dimineaţa zilei de 7 decembrie, au anunţat acum autorităţile, potrivit BBC. Totul s-a petrecut pe Aeroportul Gatwick din Anglia. "Sunt veşti incredibil de triste. Gândurile noastre se îndreaptă către familia şi prietenii celui decedat", a declarat un purtător de cuvânt al aeroportului.

Primele informaţii despre bărbatul găsit mort

"Putem confirma că o investigaţie e în curs de desfăşurare, după ce cadavrul a fost găsit în avionul Tui care circula pe ruta Gambia - Londra pe 7 decembrie. Sincere condoleanţe!", a precizat un oficial al companiei aeriene. Conform informaţiilor oferite de un purtător de cuvânt al Guvernului din Gambia, bărbatul care a murit este un cetăţean de culoare, încă neidentificat. Zborul din Gambia în Marea Britanie durează cel puţin 6 ore şi jumătate, dacă e vorba despre o cursă directă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Cadavrul unui bărbat, găsit în trenul de aterizare al unui avion care a ajuns la Londra. Mister pe Aeroportul Gatwick