Antena Meniu Search
x

Cadou neașteptat de Crăciun pentru doi tineri din Statele Unite! Copilul pe care îl aşteptau s-a născut... la marginea autostrăzii

Doi tineri din Statele Unite au primit un cadou neaşteptat în ziua de Crăciun. Grăbită să vină pe lume, fiica lor, Poppy, s-a născut pe marginea autostrăzii.

Vezi și

Doi tineri din Statele Unite au primit un cadou neaşteptat în ziua de Crăciun. Grăbită să vină pe lume, fiica lor, Poppy, s-a născut pe marginea autostrăzii. Femeia povesteşte că desfăcea cadourile, cu ceilalţi doi copii, când a simţit contracţiile.

A sunat la salvare, dar cum durerile deveneau tot mai intense, a plecat cu soţul de urgenţă spre spital. Bebeluşul nu a mai avut, însă, răbdare, nici măcar până la maternitate. A venit pe lume pe şosea, cu o lună înainte de termen.

Ca să onoreze ziua în care fetiţa a venit pe lume, părinţii i-au dat fiicei lor şi un al doilea nume - Noel, în traducere Crăciun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Cadou neașteptat de Crăciun pentru doi tineri din Statele Unite! Copilul pe care îl aşteptau s-a născut... la marginea autostrăzii