Antena Meniu Search
x

Video Câinele abandonat pe o bancă, în Mexic, cu un mesaj de-a dreptul tulburător alături, a ajuns acasa

Boston, câinele abandonat pe o bancă, cu un bilețel alături, a ajuns acasă. Patrupedul, un mix de Golden Retriever în vârstă de șapte ani, a fost descoperit pentru prima dată pe 22 noiembrie, într-un parc din Ciudad de Mexico, alături de un bilețel în care fostul său proprietar implora pe cineva să-l adopte.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 03.12.2020, 11:02

Câinele abandonat pe o bancă, cu un mesaj de-a dreptul tulburător alături, a ajuns acasa
Câinele abandonat pe o bancă, cu un mesaj de-a dreptul tulburător alături, a ajuns acasa - Facebook/ Mascotas Coyoacán
  • Câinele a fost descoperit pe 22 noiembrie, pe o bancă dintr-un parc din Mexic, alături de un bilețel în care fostul său proprietar implora pe cineva să-l adopte.
  • Din fericire, puiul îngrozit a fost salvat de Marcela Goldberg, o femeie în vârstă de 54 de ani, care conduce un adăpost pentru animale de companie numit Mascotas Coyoacán.

Rămăsese fără hrană sau apă și, la început, animalul a încercat să muște trecătorii care încercau să-i vină în ajutor, din cauza fricii sale față de oameni.

Boston a fost găsit alături de un bilet, peste care era așezată o piatră, cu mesajul: „Bună. Te rog, adoptă-mă. Vă rog, vă rog să adoptați acest câine drăguț și să aveți grijă de el. Mă doare foarte mult să-mi las câinele aici, dar am luat decizia de a-l părăsi pentru că familia mea obișnuia să-l maltrateze și îmi pare rău să-l văd în această stare. Dacă citești asta și inima îți tresaltă, te rog să îl adopți și să ai mare grijă de el.Dacă nu, te rog să lași acest mesaj aici, astfel ca alții să îl citească și să îl adopte. Mulțumesc”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Din fericire, puiul îngrozit a fost salvat de Marcela Goldberg, o femeie în vârstă de 54 de ani, care conduce un adăpost pentru animale de companie numit Mascotas Coyoacán.

Marcela este biologă și conduce adăpostul din 2011 alături de șase voluntari - salvând regulat pisici și câini de pe stradă sau în caz de abuz.

Fizic vorbind, era în formă bună când l-am descoperit, dar rămăsese fără apă sau mâncare încă de dimineața devreme când a fost abandonat și am ajuns în jurul orei 17:00”, a spus Marcela.

„Localnicii încercaseră să-l ajute, dar trebuiau să se apropie de el cu mâncare și apă pe un băț lung, pentru că era foarte nervos și încerca în continuare să muște pe oricine se apropia. Din fericire, au reușit să-l hrănească cu niște cârnați pe un băț, pentru că era atât de înfometat”, a mai spus ea.

Puiul a încercat să o muște de mai multe ori și pe Marcela, când s-a apropiat de el, dar ea a reușit să-și câștige încrederea cu mâncare și cu ajutorul unui antrenor.

Odată ce a fost eliberat, și-a schimbat atitudinea. Era extrem de speriat, dar nu a mai încercat să muște. L-am dus până la mașină și a trebuit să ne luptăm puțin pentru a-l băga înăuntru, dar odată ajuns înăuntru a început să se relaxeze și am putut să-l atingem și să-l mângâiem cu mănuși de protecție pentru prima dată”, a spus Marcela.

Boston va mai rămâne un timp la Mascotas Coyoacán, cât îi se vor face mai multe analize, după care va fi introdus într-o familie iubitoare care a decis să-l adopte.

„Lucrăm cu el pentru a câștiga încredere în jurul oamenilor, astfel încât în viitorul său cămin să nu aibă probleme cu oamenii din afara familiei”, a mai spus Marcela.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Câinele abandonat pe o bancă, în Mexic, cu un mesaj de-a dreptul tulburător alături, a ajuns acasa