Antena Meniu Search
x

Câinele care a inspirat celebrul meme "Doge" este grav bolnav. Kabosu a fost diagnosticat cu leucemie

Kabosu, câinele din rasa Shiba Inu care a inspirat celebrul meme “Doge”, este grav bolnav. Cățelul în vârstă de 17 ani a fost diagnosticat cu leucemie și probleme cu ficatul, scrie CNN.

de Redactia Observator

la 28.12.2022, 15:56

Câinele care a inspirat celebrul meme "Doge" este grav bolnav. Kabosu a fost diagnosticat cu leucemie
Câinele care a inspirat celebrul meme "Doge" este grav bolnav. Kabosu a fost diagnosticat cu leucemie - Profimedia Images / Instagram

Kabosu a încetat să „mai mănânce și să bea apă singur” încă din Ajunul Crăciunului, fiind diagnosticat cu leucemie limfatică cronică și cu colangiohepatită acută, potrivit unui mesaj postat pe Instagram de stăpâna sa, Sato, o învățătoare din Japonia.

Ulterior, Sato a anunțat că în timp ce cățelului i-a revenit apetitul, animăluțul se mișcă din ce în ce mai rar și mai lent. 

Cățelul a devenit unul dintre cele mai cunoscute animale de pe internet, după ce, o fotografie a sa în care stătea cu lăbuțele încrucișate și cu o expresie întrebătoare a devenit virală pe Reddit, Tumblr și 4Chan. 

Meme-ul „doge”a intrat în cultura pop în momentul în care doi progrmatori au introdus criptomoneda Dogecoin ca răspuns ironic la Bitcoin. Creație a doi programatori, moneda virtuală a atins valoarea maximă de 400 de dolari în 2014.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Câinele care a inspirat celebrul meme "Doge" este grav bolnav. Kabosu a fost diagnosticat cu leucemie