Antena Meniu Search
x

Momente sfâșietoare, după un accident. Un cal lovit de un șofer a murit în brațele antrenoarei sale

Rockwood, unul dintre cei mai cunoscuţi cai de curse din Marea Britanie, şi-a pierdut viaţa după ce a fost implicat într-un teribil accident de circulaţie.

de Redactia Observator

la 01.04.2019, 19:33

Rockwood, unul dintre cei mai cunoscuţi cai de curse din Marea Britanie, a murit într-un grav accident de circulație. Un șofer a lovit remorca în care se afla animalul. Scena sfâșietoare, cu ultimele momente de viață ale calului rănit, a fost surprinsă de martori.

Rockwood tocmai participase la o nouă cursă, de ziua proprietarei sale, Karen Mclintock. Deşi nu câştigase cursa din ziua respectivă, Karen era extrem de ataşată de calul ei.

De altfel, Rockwood se impusese, în prealabil, în şase curse de prestigiu găzduite de Marea Britanie. Însă acest succes nu l-a ajutat în teribilul accident.

Imediat după ultima cursa, Karen l-a închis pe Rockwood în remorcă şi apoi a plecat spre casă alături de şoferul ei, Graeme Scantlebury.

Calul rănit mângâiat de femeie

Conform The Sun, au parcurs doar câteva sute de metri pe autostrada A15, cunoscută pentru numeroasele accidente care se petrec acolo, moment în care remorca a fost lovită în plin de un autoturism pătruns pe contrasens.

Proprietara calului şi şoferul au scăpat ca prin minune

Karen tocmai vorbea la telefon şi le mulţumea apropiaţilor pentru urările de ziua ei. În momentul impactului şi-a dat seama că se petrece cel mai rău lucru cu putinţă.

Ea şi Graeme au scăpat ca prin minune, dar marele ei favorit, Rockwood, nu a avut nicio şansă. A apucat doar să-l mai ţină în braţe cât calul şi-a dat ultima suflare.

Tragedia i-a marcat profund pe Karen şi Graeme. Prima nu mai acceptă să iasă din casă şi nu mai vorbeşte cu nimeni, iar bărbatul a recunoscut pentru sursa amintită că izbucneşte constant în plâns, din senin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Momente sfâșietoare, după un accident. Un cal lovit de un șofer a murit în brațele antrenoarei sale