Antena Meniu Search
x

Video Campanie pentru salvarea muzicii live, lansată de Eric Clapton şi Van Morrison

Muzica live este în pericol! Eric Clapton şi Van Morrison, doi mari muzicieni, veterani ai rockului şi ai blues-ului, au lansat o campanie pentru salvarea muzicii live. Ei cred că muzica live ar putea muri definitiv dacă nu se ridică restricţiile impuse de guverne. Pe 4 decembrie, cei doi vor lansa o piesă-manifest în acest sens, iar banii obţinuţi îi vor dona artiştilor pe care măsurile de carantină i-au lăsat fără venituri.

de Redactia Observator

la 29.11.2020, 21:32

Vezi și
  • Van Morrison şi Eric Clapton au compus o piesă prin care cer reluarea concertelor
  • Cei doi muzicieni spun că muzica live ar putea muri definitiv, din cauza restricţiilor impuse

Cruciada împotriva măsurilor de carantină a fost lansată de Van Morrison în luna septembrie. De atunci, celebrul artist nord-irlandez a lansat trei piese în care a acuzat guvernul britanic că a pus capăt libertăţii şi a ucis muzica live.

Lui Van Morrison i s-a alăturat acum şi Eric Clapton. Ei au compus împreună o piesă în care cer ridicarea restricţiilor şi reluarea concertelor, în caz contrar muzica live ar putea să nu îşi mai revină niciodată.

De cealată parte a Oceanului, coleg de generaţie cu cei doi artişti protestatri, legenda muzicii rock, Ozzy Osborne, spune că nici nu se gândeşte să iasă prea des din casă pe timpul pandemiei. Suferă de mai mulţi ani de emfizem pulmonar, iar recent a fost diagnosticat cu Parkinson. Muzicianul a mărturisit că se teme pentru viaţa sa şi şi-a amânat turneul internaţional până în 2022.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Campanie pentru salvarea muzicii live, lansată de Eric Clapton şi Van Morrison