Antena Meniu Search
x

Bebelusul printului William si al ducesei Kate tine pe jar o lume intreaga

Asteptat sa vina pe lume de cateva zile, bebelusul Printului William si al ducesei Kate tine pe jar o lume intreaga. Insasi regina Elisabeta a doua si Printul Charles si-au manifestat nerabdarea sa il cunoasca pe noul membru al familiei

Vezi și

Pana si Regina pare ca si-a pierdut calmul tipic englezesc. Printul sau printesa trebuia sa se nasca potrivit presei, de zile bune. In asteptarea copilului regal, reprezentanti ai presei din intreaga lume au campat in fata spitalului din Paddington inca de la inceputul lunii iulie. Inarmati cu multa rabdare, jurnalistii spera sa transmita vestea nasterii pana la sfarsitul acestei saptamani.

Din fata maternitatii nu lipsesc nici reprezentantii caselor de pariuri,. In lipsa altor noutati, evolutia. cotatiilor cu privire la sexul sau numele copilului ofera cel mai bun subiect de stire.

Nerabdatoare sunt si mii de proaspete mame din Marea Britanie si din restul lumii. Femeile au nascut deja, dar nu si-au inregistrat copiii, ca sa le poata da acelasi nume ca al bebelusului regal.

.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Bebelusul printului William si al ducesei Kate tine pe jar o lume intreaga