Antena Meniu Search
x

Când soarta se răzbună: un vandal care a devastat un magazin şi-a primit răsplata în doar câteva secunde

Scene uluitoare au fost filmate de o cameră de supraveghere de pe o stradă. Un individ furios devastează un magazin, făcându-i cioburi vitrinele.

Scene uluitoare au fost filmate de o cameră de supraveghere de pe o stradă. Un individ furios devastează un magazin, făcându-i cioburi vitrinele. Doar câteva secunde mai târziu, şi-a primit răsplata, într-un mod cu totul neaşteptat.

Incidentul a fost filmat într-un oraş din Polonia. Individul începe să spargă vitrinele magazinului. La un moment dat, un trecător încearcă să-l oprească, dar tânărul îl respinge furios şi continuă actul de vandalism.

Trecătorul, în schimb, insistă şi caută să cheme ajutoare. Brusc, individul se răzgândeşte şi încearcă să fugă. Vrea să traverseze strada, însă, tocmai atunci se întâmplă ceva neaşteptat.

Bărbatul e spulberat de o maşină - "e pedeapsa divină", "instant karma", au comentat, pe reţelele de socializare, internauţii care au văzut filmuleţul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Când soarta se răzbună: un vandal care a devastat un magazin şi-a primit răsplata în doar câteva secunde