Antena Meniu Search
x

Care este starea de sănătate a lui Kate Middleton. Anunţul Palatului Kensington despre revenirea prinţesei de Wales

Kate, Prinţesa de Wales, va reveni la angajamentele regale după Paşte, a anunţat Palatul Kensington într-o nouă actualizare, pe fondul îngrijorărilor legate de lipsa ei de apariţii publice în urma intervenţiei chirurgicale.

de Redactia Observator

la 01.03.2024, 16:31

Care este starea de sănătate a lui Kate Middleton. Anunţul Palatului Kensington despre revenirea prinţesei de Wales
Care este starea de sănătate a lui Kate Middleton. Anunţul Palatului Kensington despre revenirea prinţesei de Wales - Getty Images

De la spitalizarea lui Kate Middleton, în 16 ianuarie, starea de sănătate a acesteia a fost subiectul unor speculaţii pe reţelele de socializare. Familia regală a decis să lămurească lucrurile într-un comunicat trimis joi, 29 februarie, mai multor instituţii media americane, printre care ABC News, scrie news.ro

"Palatul Kensington a fost clar în ianuarie cu privire la calendarul de recuperare a prinţesei şi vom oferi doar actualizări semnificative. Această linie oficială nu s-a schimbat", a precizat un purtător de cuvânt într-un comunicat, adăugând că aceasta "se simte bine". Palatul Kensington a anunţat în 17 ianuarie că prinţesa a fost supusă unei intervenţii chirurgicale abdominale "programate". Aceasta ar fi urmată de aproximativ zece zile de spitalizare.

Când s-ar putea întoarce la îndatoririle publice

"Pe baza recomandării medicale actuale, este puţin probabil ca ea să se întoarcă la îndatoririle publice înainte de Paşte, la 31 martie", a avertizat atunci Palatul Kensington. Motivele operaţiei nu au fost precizate, în special pentru că Kate Middleton a dorit ca "detaliile sale medicale personale să rămână private", potrivit comunicatului publicat după operaţie. Ultima ei apariţie publică a fost de Crăciun.

La rândul său, prinţul William a anulat mai multe angajamente oficiale de la anunţul privind convalescenţa soţiei sale. În cele din urmă, el a vizitat joi o sinagogă londoneză pentru a condamna "creşterea antisemitismului" de la atacurile Hamas în Israel.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Care este starea de sănătate a lui Kate Middleton. Anunţul Palatului Kensington despre revenirea prinţesei de Wales