Antena Meniu Search
x

Video "Carnaj total" în Cernihiv. Primarul orașului își strigă disperarea: "Morții nu mai au loc în cimitire"

Astăzi se împlineşte o lună de la începutul invaziei ruse în Ucraina. Deși a suferit pierderi grele, armata lui Vladimir Putin continuă să facă prăpăd în orașele ucrainene. Pe lângă infernul din Mariupol, tot mai alarmantă este situaţia din Cernihiv, acolo unde, potrivit primarului, cimitirul nu mai face față morților.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 24.03.2022, 07:56

"Carnaj total" în Cernihiv. Primarul orașului își strigă disperarea: "Morții nu mai au loc în cimitire"
"Carnaj total" în Cernihiv. Primarul orașului își strigă disperarea: "Morții nu mai au loc în cimitire" - capturi video Twitter

Vladislav Atroşenko, primarul din Cernihiv, spune că situația în oraș este cumplită.

"Cimitirul nu poate face faţă tuturor morţilor, aşa că ţinem oamenii în morgi şi frigidere mai mult decât în ​​mod normal. Îngropăm oameni în vechile cimitire care nu au mai fost folosite de ceva vreme", a spus Vladislav Atrosenko, potrivit CNN.

Primarul acuză un "carnaj complet".

Dezastru la Cernihiv, după bombardamentele rușilor

Pe acelaşi subiect

El a postat un videoclip pe rețelele de socializare care arată clădiri grav avariate, străzi împrăştiate cu moloz, în timp ce incendiile încă aprinse umplu aerul cu fum greu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Uitaţi-vă la aceste cartiere. Sunt complet distruse. Puteţi vedea clar că aici s-a declanşat un carnaj complet", se aude primarul în înregistrare.

Filmarea, verificată de jurnaliștii CNN, oferă o privire amplă de la sol asupra oraşului care a cunoscut unele dintre cele mai intense bombardamente de când Rusia a atacat Ucraina, în 24 februarie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » "Carnaj total" în Cernihiv. Primarul orașului își strigă disperarea: "Morții nu mai au loc în cimitire"